Új otthonra vágysz?

Segítünk megtalálni a lakáshitelt, amivel otthont teremthetsz. Új és használt ingatlanra, bővítésre, építésre, akár CSOK-kal.
Kalkulátor
Mutasd a hiteleket!

Mik a terveid?

Használt lakást vagy házat veszek
Új építésű lakást vagy házat veszek
Építkezni fogok
Bővítem az otthonom
Korszerűsítem az otthonom

Állami segítségek neked

Zöld hitel Államilag támogatott hiteltípus a zöldebb világért! Új építésű ingatlanokra.
CSOK 2021
Támogatás és kamatkedvezmény gyermekes családoknak. Feltételek és lehetőségek.
Babaváró
Szabad felhasználású kölcsön a családalapításhoz, akár önerőnek.
Sokkal olcsóbb lakásra elég csak a hitelesek pénze
A jegybank folyamatos kamatemelése nem csak a dráguló kamatok miatt fog fájni a lakásvásárlást hitelből tervezőknek, hanem amiatt is, hogy az átlagbérből sokkal kisebb értékű hitelt lehet finanszírozni
Tovább a cikkre
Sokan már a gyermekvállalás tervezésekor elkezdenek spórolni
Ha bővül a család, a megfelelő otthon biztosítása a legfontosabb nagyberuházás a gyermekesek és a gyermekvállalást tervezők körében.
Tovább a cikkre
Erre figyelj, ha karácsonykor vagy szilveszterkor banki ügyet intéznél
A december 11-i rendkívüli munkanapra a hazai bankok meglehetősen különböző nyitvatartással készülnek, lesz olyan pénzintézet, amelynek fiókjai ki sem nyitnak majd.
Tovább a cikkre

Mi történik, ha megadod az adataidat?

1
Amint beküldöd az adataidat a kalkulátorban kiválasztott terméknél, hitelszakértő csapatunk egy tagja a személyes kapcsolattartód lesz.
2
Hitelszakértőd egy munkanapon belül felhív és megbeszélitek, mit szeretnél, és milyen megoldások közül tudsz választani.
3
A kiválasztott banknak vagy bankoknak beküldjük az igényed. Kollégánk segít, hogy minden szükséges papírt beszerezz a bankfióki találkozóhoz.
4
A bankfiókban aláírod az igénylést és a banknál a labda. Értékbecslést vagy szemlét követően elbírálják a hiteligénylésed.
5
Jóváhagyást követően megkötöd a bankkal a szerződést, majd támogatunk, hogy minden összeálljon, ami a folyósításhoz kell.
A bank folyósítja a hiteled.

Lakáshitel-szakértő kollégáink.
Válassz most magadnak ügyintézőt!

Meszaros Benedek, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Benedek, aki időt ad neked
“Ingatlanvásárláskor vagy felújításkor a megfelelő pénzügyi konstrukció és az idő a legnagyobb érték.
Segítek a gyors, gördülékeny ügyintézésben, akár most tervezel hitelt felvenni, akár meglevő hiteledet cserélnéd olcsóbbra! Keress bizalommal a Balaton-felvidéken és Veszprém környékén!“
Gerber Dori, a money.hu közvetítő Kft. hitelszakértő munkatársa
Dóri, aki fogja a kezed
“A hitelfelvételed sokkal fontosabb annál, minthogy beszaladj az első pénzintézetbe. Minden döntésed évekig tartó elkötelezettség. Megkeresem számodra a legmegfelelőbb ajánlatot, úgy intézem az ügyeid, ahogy én is elvárnám ügyfélként: érthetően, stresszmentesen, egyszerűen, gyorsan!“
Hidas Attila, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Attila, a segítő
“Hitelre van szükséged? A legjobb helyen jársz!
Segítek megtalálni a számodra legoptimálisabb megoldást. Leveszem válladról a banki ügyintézés terhét, így pénzt és időt takaríthatsz meg velem. Csak akkor kell bemenned a bankfiókba, amikor a szerződést aláírod.
A papírmunkát intézem helyetted.“
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google és érvényesek.
Szereted magad intézni, amit lehet?
Kalkulálj velünk! Hasonlítsd össze a különböző bankok kínálatát, és találd meg a számodra legjobb megoldást.
Beállított összeg
10 000 000
Kalkulátor
Ebben a három magyar városban a legjobb az élet
A nyugati országrész és a főváros kedvezőbb helyzetét mutatja a Takarék Index 2021-es élhetőségi rangsora.
Tovább a cikkre
A legtöbb magyar lakásfelújításra spórol
Még soha nem akartak annyian lakásfelújításra, lakásvásárlásra, vagy éppen új bútorok vásárlására félretenni, mint idén.
Tovább a cikkre
Heteken múlik, tudnak-e milliókat spórolni a hitelfelvevők
A money.hu minden hitelfelvételt tervezőnek azt ajánlja, ha lehet, gyorsítsa fel az új otthon megszerzésének folyamatát és a hiteligénylést.
Tovább a cikkre

Mikor jöhet jól egy lakáshitel?

Lakáshitelt házra vagy lakásra ad a bank, ha új otthont veszel, építesz, vagy bővíted a meglévőt. Kedvezőbb kamatot kapsz, mint ha személyi kölcsönből próbálnád előteremteni ezt az összeget, mivel az ingatlanod lesz a fedezet. Válassz biztonságos hitelt, aminek 10 évig, vagy akár végig fix a törlesztőrészlete!
Keresd a minősített fogyasztóbarát jelölést! Vesd össze a lehetőségeket, és válaszd a neked való lakáshitelt. Ha kéred, segítünk a hiteled intézésében is, és neked ez nem kerül semmibe. Szolgáltatásunk ingyenes, mert a jutalékunkat a bank fizeti. Tegyél minket próbára!

Banki partnereink

Kalkulátorainkban az alábbi hazai bankok ajánlatait dolgozzuk fel, tesszük összehasonlíthatóvá, hogy tudatos döntéseket hozhass.
Az oldalon szereplő hitelszakértők a money.hu közvetítő Kft. alkalmazottai, valamint alügynöki tevékenységet végző önálló alvállalkozók.