Új otthonra vágysz?

Segítünk megtalálni a lakáshitelt, amivel otthont teremthetsz. Új és használt ingatlanra, bővítésre, építésre, akár CSOK-kal.
Kalkulátor
Mutasd a hiteleket!

Mik a terveid?

Használt lakást vagy házat veszek
Új építésű lakást vagy házat veszek
Építkezni fogok
Bővítem az otthonom
Korszerűsítem az otthonom

Miért jó, ha saját ügyintéződ van?

Mert neki az a szakmája, hogy képben legyen a bankok ajánlataival, a hitelek feltételeivel, kamataival kapcsolatban. Tudja, hogyan állítsa össze neked a megadott feltételek, lehetőségek alapján a számodra legkedvezőbb hitelcsomagot.

Megkímél téged az utánajárás, adminisztráció fáradalmaitól.

Állami segítségek neked

Zöld hitel Államilag támogatott hiteltípus a zöldebb világért! Új építésű ingatlanokra.
CSOK 2022
Támogatás és kamatkedvezmény gyermekes családoknak. Feltételek és lehetőségek.
Babaváró
Szabad felhasználású kölcsön a családalapításhoz, akár önerőnek.
A hitelcsere a kamatstopnál is kedvezőbb megoldás
A referenciakamatok eltérő mértékű emelkedése miatt több esetben a végig fix hitelek kamatai ma már alacsonyabbak, mint a hosszabb időre fixált hiteleké – de gyorsan lépni kell.
Tovább a cikkre
Felélénkült a lakáspiac, szinte mindenhol adnak-vesznek
Az elmúlt öt évben 5 százalékkal nőtt azon települések száma, ahol eladásra hirdettek meg lakóingatlanokat.
Tovább a cikkre
Megtakarítás, hiteltörlesztés és lakásfelújítás is lehet az szja-pénzből
Tartozásaik csökkentésére, lakhatási körülményeik javítására, valamint jelentős részben öngondoskodásra fordítják majd a családok a nekik visszajáró 2021-es személyi jövedelemadót.
Tovább a cikkre

Mi történik, ha megadod az adataidat?

1
Amint beküldöd az adataidat a kalkulátorban kiválasztott terméknél, hitelszakértő csapatunk egy tagja a személyes kapcsolattartód lesz.
2
Hitelszakértőd egy munkanapon belül felhív és megbeszélitek, mit szeretnél, és milyen megoldások közül tudsz választani.
3
A kiválasztott banknak vagy bankoknak beküldjük az igényed. Kollégánk segít, hogy minden szükséges papírt beszerezz a bankfióki találkozóhoz.
4
A bankfiókban aláírod az igénylést és a banknál a labda. Értékbecslést vagy szemlét követően elbírálják a hiteligénylésed.
5
Jóváhagyást követően megkötöd a bankkal a szerződést, majd támogatunk, hogy minden összeálljon, ami a folyósításhoz kell.
A bank folyósítja a hiteled.

Lakáshitel-szakértő kollégáink.
Válassz most magadnak ügyintézőt!

Hernádi Edit, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Edit, a hiteles hiteles
“Független hitelszakértőként a legnagyobb bankok kínálatából keresem meg neked az igényeidnek és lehetőségeidnek leginkább megfelelő finanszírozást a piacon elérhető legjobb ajánlatok közül.
Te megmondod Mit - Én megmondom Miből.”
Steitz Peter, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Péter, a megoldások szakértője
“Tudd meg időben, hogy “meddig ér a takaród“!
Ha ingatlan vásárlás előtt állsz, előzetesen hitelképesség vizsgálatot készítek, hogy még biztonságosabban és gyorsabban vásárolhass. Független szakértőként a piac összes jelzáloghitel termékét összehasonlítom neked.
Te döntesz, én csak segítek.“
Hidas Attila, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Attila, a segítő
“Hitelre van szükséged? A legjobb helyen jársz!
Segítek megtalálni a számodra legoptimálisabb megoldást. Leveszem válladról a banki ügyintézés terhét, így pénzt és időt takaríthatsz meg velem. Csak akkor kell bemenned a bankfiókba, amikor a szerződést aláírod.
A papírmunkát intézem helyetted.“
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google és érvényesek.
Szereted magad intézni, amit lehet?
Kalkulálj velünk! Hasonlítsd össze a különböző bankok kínálatát, és találd meg a számodra legjobb megoldást.
Beállított összeg
10 000 000
Kalkulátor
Megint a panellakásokat keresik a magyarok
Idén januárban a fővárosi panellakások átlagos négyzetméterára 643 ezer forint volt a kínálati piacon.
Tovább a cikkre
Erre költik az emberek az szja-visszatérítést
A hitelek előtörlesztése és új hitelek önrészének biztosítása is hamarosan a gyermekes családok szja-visszatérítésének köszönhetően számlákra érkező pénzek fő felhasználási céljai között van. Sokan azonban csak akkor kezdenek tervezni, ha a pénz már a számlán van. Meglepő, de a visszatérítést kevesen fektetnék be.
Tovább a cikkre
Nagyot ugrottak a top lakáshitel kamatok
Alig több, mint két hónap alatt ötödével emelkedtek a korábban legkeresettebbnek számító, 10 éves kamatperiódusra kínált jelzáloghitelek top-kamatai. A money.hu adatai arra is rámutatnak, hogy soha nem volt ilyen olcsó bebiztosítani magunkat a törlesztőrészlet változás ellen: az október végi 30 százalékról 10 százalékra csökkent a végig fix hitelek kamatfelára.
Tovább a cikkre

Mikor jöhet jól egy lakáshitel?

Lakáshitelt házra vagy lakásra ad a bank, ha új otthont veszel, építesz, vagy bővíted a meglévőt. Kedvezőbb kamatot kapsz, mint ha személyi kölcsönből próbálnád előteremteni ezt az összeget, mivel az ingatlanod lesz a fedezet. Válassz biztonságos hitelt, aminek 10 évig, vagy akár végig fix a törlesztőrészlete!
Keresd a minősített fogyasztóbarát jelölést! Vesd össze a lehetőségeket, és válaszd a neked való lakáshitelt. Ha kéred, segítünk a hiteled intézésében is, és neked ez nem kerül semmibe. Szolgáltatásunk ingyenes, mert a jutalékunkat a bank fizeti. Tegyél minket próbára!

Banki partnereink

Kalkulátorainkban az alábbi hazai bankok ajánlatait dolgozzuk fel, tesszük összehasonlíthatóvá, hogy tudatos döntéseket hozhass.
Az oldalon szereplő hitelszakértők a money.hu közvetítő Kft. alkalmazottai, valamint alügynöki tevékenységet végző önálló alvállalkozók.