Gondoskodj magadról és a családodról kockázati életbiztosítással!

Bónuszok és kedvezmények
Személyre szabható kiegészítő biztosítások
Akár 74 éves korig
Élj a lehetőséggel! Kérj visszahívást!

Miért éri meg kockázati életbiztosítást kötni?

Haláleseti térítés
A családtagjaid gyors pénzügyi segítséget kaphatnak a halálod esetén. Nem kell megvárniuk, mire feloldják a bankszámládat a zárolás alól a hagyatéki eljárás után, amely eljárás akár több hónapig is eltarthat.
Lakáshitel fenntartása
A halálod esetén a hitel is örökölhető, de ha van kockázati életbiztosításod, akkor a biztosítási összeg segíthet az örökösöknek az ingatlan megtartásában.
Kieső jövedelem pótlása
Ha baleset vagy megbetegedés miatt átmenetileg munkaképtelenné válsz, kórházba kerülsz, és az elmaradt jövedelmedről vagy műtéted fedezetéről gondoskodni szeretnél.
Temetési költségek fedezése
A kegyeleti életbiztosítás 50 és 80 év közötti személyeknek javasolt, ami anyagi segítséget nyújt a méltó végtisztesség megadásához betegségből vagy balesetből eredő halál esetén.
Élj a lehetőséggel! Kérj visszahívást!

Hogyan köthetsz kockázati életbiztosítást?

1
Kérj ingyenes visszahívást ide kattintva!
2
Felmérjük az igényeidet, és ajánlatot készítünk.
3
Kösd meg a neked megfelelő szerződést, hogy biztonságban tudhasd magad és a családodat!

Gyakori kérdések a kockázati életbiztosításokról

Kockázati életbiztosítás feltételei

Hány éves korig köthető ez a kockázati életbiztosítás?

Ez a rendszeres díjas kockázati életbiztosítás 16 és 74 éves kor között köthető meg. A kockázatviselés már másnap megkezdődik és akár a biztosított 80 éves koráig tarthat. Családi biztosítás is lehet: két biztosítottra is megköthető, ráadásul gyerekekre is kiterjeszthető.

Mennyit fizet a biztosító?

Ez általában a szerződésben meghatározott biztosítási összegen múlik, ez az összeg pedig a havi díj függvénye. Ezenkívül a biztosító meghatározza, hogy milyen káreseménynél a biztosítási összeg mekkora hányadát fizeti ki.

Kockázati életbiztosítás kedvezmények

Milyen kedvezményeket kaphatsz a kockázati életbiztosítás mellé?

Két biztosított esetén 10-10% kedvezményt kapsz biztosítottanként, továbbá a biztosítottak teljes díjára vetítve 100 ezer forint éves díj felett 10%, 150 ezer forint éves díj felett 15%, 200 ezer forint éves díj felett 20% kedvezmény jár.

Mennyi pénzt kapsz, ha nem történik veled baj a biztosítás lejáratáig?

A kockázati életbiztosítás nem megtakarítás, ezért a legtöbb esetben csak akkor fizet, ha szerződési időn belül káresemény történik. Ennek hiányában a szerződés kifizetés nélkül megszűnik lejáratkor. Viszont ez sincs mindig így.

A Vienna Yes kockázati életbiztosítás esetében, ha végig fizetted a biztosítási díjat, és nem történt veled baj, akkor a biztosítás lejáratakor kármentességi bónuszt kaphatsz. Ha a biztosítás tartama legalább 15, de maximum 19 év volt, akkor az alapbiztosításra addig befizetett díj 15%-át kapod meg, legalább 20 éves tartamnál pedig a 20%-át.

Élet- és balesetbiztosítás tudnivalók

Ki köthet élet- és balesetbiztosítást?

Élet- és balesetbiztosítást magánszemélyek és cégek is köthetnek. A biztosítottak életkora 18 és 60 év között lehet. A biztosítás kiterjeszthető a biztosított 18 és 60 év közötti házastársára, élettársára, valamint családi biztosítás megkötése esetén a biztosítottal és a társbiztosítottal egy háztartásban élő 18 év alatti gyermekekre.

Milyen esetekben fizet az élet- és balesetbiztosítás?

Az élet- és balesetbiztosítás az alábbi káresemények esetén fizet: haláleset, baleseti halál,⁣ baleseti maradandó egészségkárosodás, baleseti csonttörés, baleseti kórházi napi térítés, baleseti műtéti térítés, ⁣közlekedési baleseti halál és közlekedési baleseti maradandó egészségkárosodás. A balesetbiztosítási szolgáltatási táblázatot az ügyféltájékoztatóban találod.

Milyen kedvezményeket kapsz az élet- és balesetbiztosításhoz?

Ha mindkét szülő biztosított, akkor az életbiztosítás díjmentes a gyermekeknek azok számától függetlenül. A biztosítás díja a biztosítás teljes tartama alatt változatlan.

⁣Milyen tartamra köthető meg az élet- és balesetbiztosítás?

Az élet- és balesetbiztosítás határozott, 10 éves időtartamra köthető meg.

Kegyeleti életbiztosítás tudnivalók

Mennyibe kerül a kegyeleti életbiztosítás?

Az UNION Napnyugta kegyeleti életbiztosítás három választható csomagból áll. Az Ezüst csomag havi ⁣2990 forint, az Arany csomag havi ⁣5690 forint, a Gyémánt csomag havi 7990 forint. A havi díj nem változik, a szerződés lejáratáig fix.

Élj a lehetőséggel! Kérj visszahívást!
Partnerünk