K&H Széchenyi beruházási hitel

1 000 000 Ft -
50 000 000 Ft
Ingatlan építés, vásárlás, fejlesztés, gép, berendezés egyéb tárgyi eszköz beszerzés
igen
Sajnos nálunk
nem elérhető
Válassz másikat!
 
 • Futamidő maximum 10 év (Türelmi idő maximum 2 év)
 • Kamatláb: 1 havi BUBOR-0,5%* a futamidő első három évében, 1 havi BUBOR+4,5% a futamidő további részében.
 • Kamatfizetés: havonta vagy naptári negyedévente.
 • Tőketörlesztés: havonta vagy naptári negyedévente, egyenlő törlesztő részletekben.
 • Saját erő mértéke: minimum 20%.
 • A rugalmas hitelkonstrukciónak köszönhetően a hitelösszeg, a futamidő, és az esetleges türelmi idő a vállalkozás igényeihez igazodik.
 • A hitelt széles körben felhasználhatod: ingatlan építésére, vásárlására és fejlesztésére; új vagy használt gépek és berendezések beszerzésére; a beruházáshoz közvetlenül kapcsolódó forgóeszközök finanszírozására.
 • A hitellel megvalósított fejlesztéssel a versenyképességet tudod növelni.
 • A program keretében megkezdett beruházás is finanszírozható.

Ez a hitel államilag támogatott!

OTP Invest Vállalkozásfejlesztési Hitel

3 000 000 Ft -
250 000 000 Ft
Beruházás, gép, berendezés tárgyi eszköz beszerzés, ingatlan vásárlás vagy szabad felhasználás, hitelkiváltás
nem
Sajnos nálunk
nem elérhető
Válassz másikat!
 

Új beruházás megvalósítására vagy saját banki hitel kiváltására igényelhető.

Futamidő minimum 18 hónap, maximum 15 év.

Nem kötelező számlamúlttal rendelkezni az OTP Banknál.

A hitel költségei elszámolhatóak.

Kik igényelhetik: 

 • belföldi gazdasági társaságok
 • egyéni vállalkozók
 • őstermelők 
 • családi gazdaságok

 

Feltételek:

 • per, teher és igénymentes ingatlan felajánlása (la megvásárolni kívánt ingatlan is lehet), 
 • a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. üzletszabályzatában írt feltételeknek és az OTP hitelbírálati követelményének való megfelelés.

Ez a hitel nem államilag támogatott.

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.
A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni.
Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "promóció" felirattal megjelölt termék szintén az adott bank fizetett hirdetése.
Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.
A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni.
Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.
A találatok között - a lehető legteljesebb tájékoztatás érdekében - azon bankok termékeinek paramétereit is megjelenítjük az általunk használt és közzétett metódus alapján, amelyekkel nem állunk értékesítői szerződéses jogviszonyban. Ezeknél a termékeknél az igénylés során nem tudunk segítséget nyújtani, így az ilyen találatoknál az "Tovább" gomb/felirat sem látható.