Felújítási kölcsön kalkulátor

Hibás hitelösszeg
Hibás összeg
Hibás futamidő
Válassz bankot
Felújítanál? Felújítási kölcsönt fedezet nélkül, jövedelemigazolással igényelhetsz. Festésre, burkolásra, konyhabútorra, ablakcserére is fordíthatod. Gyorsabban megkapod, mint egy jelzáloghitelt, akár napokon belül. 2021-től otthonfelújítási támogatást is kérhetsz, ha van gyereked. A kölcsönt támogatásból kedvezményesen vagy ingyenesen törlesztheted egyes bankoknál.
Sajnáljuk, nem sikerült a találati listát betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!

Legkedvezőbb személyi kölcsön ajánlatok

Add meg az adataidat, hogy kollégánk megkereshessen! Add meg az adataidat, és indul az online igénylésed!
Hibás vezetéknév
Hibás keresztnév
+36
Hibás telefonszám
Hibás email cím
Hibás település név
Szerepelsz a KHR/BAR listán? *
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az üzletszabályzatban foglaltakat.
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
vissza az oldalra
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra! vissza az oldalra
Támogatott hitelből vagy személyi kölcsönből újítsam fel a lakást?

A korábbi években a személyi hitelek egyik legfőbb hitelfelvételi célja lakásfelújítás finanszírozása volt.  Sokan ezt a könnyen igényelhető, az elmúlt időszakban kifejezetten kedvező kamattal bíró forrást használták fel a szükséges felújítási munkálatok finanszírozására. 

2021 januárjától előreláthatóan 2022. végéig elérhető a piacon a lakásfelújítási támogatás mint az otthonteremtési program része. A szabályok szerint, a támogatás mértéke, a számlával igazolt munka értékének 50 százaléka, maximum 3 millió forint lehet. A támogatáshoz kedvezményes, 3% os kamatozású hitel is tartozik, amely a támogatás utólagos elszámolása miatti gondokat hivatott elsősorban kezelni.

Mi az előnye a klasszikus személyi hitelnek a felújítások során?
  • A kölcsön összege gyorsan, akár órák alatt, de legfeljebb 24-48 órán belül a számlánkon lehet. 
  • Az igényelhető hitelösszeg 10 millió forint is lehet, a támogatott konstrukcióban 3 milliós támogatás és maximum 3 milliós hitel igényelhető.
  • A személyi hitelnél a hitelcél megjelölése elég, nem kell számlákat hozni az elvégzett munka igazolására és hitel összege egyből a kezünkben van, szemben a támogatás utólagos elszámolásával.
  • A személyi hitelből megvalósuló felújításnál nem kell attól tartanunk, hogy a munkával kicsúszunk az időből – a lakásfelújítási támogatásnál a felújítási munkálatok befejezését követően, az utolsó kifizetett számla után legfeljebb 60 napon belül kell a támogatási igényt benyújtani a Magyar Államkincstár felé. Az utolsó leadási határidő: 2022. 12. 31.
  • A támogatott lakásfelújítási hitel jelzáloghitel, annak lassabb átfutásával, magasabb költségeivel – pl. a kötelezői közjegyzői okiratba foglalás díjával – együtt. A személyi kölcsön fogyasztási hitel, nem kerül jelzálog a lakásra.

A támogatott lakásfelújítási hitelhez hasonlóan ma már a bankok a személyi hitelnél is engedélyezik, hogy a támogatás utólagos elszámolásakor, annak beérkezésekor, az ügyfelek egy összegben kamat- és költségmentesen, maximum a támogatási összeg mértékéig, azaz 3 millió forintig előtörlesszék a hitelt.

Mit kell mindenképp szem előtt tartsak, ha személyi kölcsönt veszek fel felújításra?

Az előző pontban felsorolt előnyökkel szemben lényegében a magasabb kamatszint áll, amellyel célszerű a döntés előtt kalkulálnunk.

A 10 százalék alatti személyi hitel kamatok utolsó napjai jönnek
A hitelkihelyezés növekedését a banki tapasztalatok szerint idén nem a folyósított hitelek számának emelkedése, hanem a felvett kölcsönök összegének megugrása okozza.
Tovább a cikkre
Money.hu rezsikalkulátor: a többség átlag feletti fogyasztással számol
Az indulását követő 10 nap alatt több mint 80 ezer kalkulációt hajtottak végre a fogyasztók a money.hu rezsikalkulátorával. 
Tovább a cikkre
Bár emelkednek a kamatok, a hitelek összehasonlítása segíthet az autóvásárlásban
A money.hu személyi kölcsön kalkulátora szerint 400 ezer forintos igazolt nettó jövedelem esetén még mindig lehet 10 százalék alatti kamaton 5 milliós személyi kölcsönt igényelni.
Tovább a cikkre
Energetikai hitelekkel próbálnak segíteni a bankok a rezsidíjakban
Ahogyan azt a Magyar Nemzeti Bank elvárja, egyre több bank emeli be kínálatába azokat a hitelkonstrukciókat, amelyek az ingatlanok energetikai korszerűsítésével kapcsolatosak.
Tovább a cikkre

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.

A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "hirdetés" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése.
A kiemelés nélküli lista megtekintéséhez kattints ide

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.

A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.