Ügyféltájékoztató

Kedves Látogató!

Üdvözlünk a money.hu honlapon (továbbiakban: Honlap), melynek üzemeltetője a money.hu Kft. (székhely, főiroda és levelezési cím: 1024 Budapest, Fény utca 16., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-308918, adószám: 26227690-2-41, kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara). A Honlapot a money.hu közvetítő Kft. (székhely, főiroda és levelezési cím: 1024 Budapest, Fény utca 16., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-944565, adószám: 22915768-2-41, kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara) is jogosult szolgáltatásainak nyújtásához igénybe venni, így a Honlapot mindkét Társaság jogszerűen használja.

Kik vagyunk?

 

money.hu Korlátolt Felelősségű Társaság (money.hu Kft.)

Tájékoztatunk, hogy a money.hu Kft. tevékenysége pénzügyi szolgáltatás közvetítésére nem terjed ki, kizárólag a Honlap és a Honlapon megjelenő Kalkulátor üzemeltetését végzi, valamint az egyes pénzügyi termékekhez kapcsolódóan marketing tevékenységet végez, tevékenysége nem tartozik a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény (Hpt.) hatálya alá. A money.hu Kft. a Honlap üzemeltetéséhez kapcsolódó tevékenyégét a pénzügyi közvetítői tevékenységet végző money.hu közvetítő Kft-vel szorosan együttműködve végzi.

A Honlapon általad megadott személyes adatokat a money.hu Kft. és a money.hu közvetítő Kft. a jogszabályi előírásoknak és a honlapon megjelenő személyes adatkezelési szabályzatnak megfelelően tárolja, kezeli és dolgozza fel törvényes módon. A cégcsoportunk informatikai rendszere a piacon elérhető egyik legmagasabb szintű biztonsági védelemmel van ellátva, megakadályozva ezzel az adatállományokban tárolt személyes adatokhoz történő esetleges hozzáférést, rosszindulatú megváltoztatást vagy terjesztést.

Nagy örömünkre szolgál, hogy segítségedre lehetünk a számodra szimpatikus pénzügyi termékek összehasonlításában.

A Honlapon ingyenesen használhatod az összehasonlító programunkat, amelynek segítségével számos bank és pénzintézet ajánlata közül néhány perc alatt kiválaszthatod a Neked szimpatikus konstrukciót.

Ügyféltájékoztatónkat itt töltheted le pdf formátumban