CIB Készpénzfedezetes Hitel

1 000 000 Ft -
125 000 000 Ft
Szabad felhasználás, likviditási problémák kezelése
nem
  • Tagi kölcsön kiváltására is felhasználható
 

Rövid vagy középlejáratú, szabadfelhasználású kölcsön.

• A kölcsön összege 1 millió forinttól akár 125 millió forintig terjedhet, a felajánlott biztosíték függvényében.
• A vállalkozás magánbetét fedezete mellett juthat hitelhez - társas vállalkozás esetében a tagi kölcsön kamatának adóvonzatánál alacsonyabb költséggel. 
• A tagi kölcsönnél kedvezőbb feltételeket biztosít mind a hitelfelvevő, mind a fedezetet biztosító magánszemély részére.
• Már meglévő tagi kölcsön kiváltására is lehetőséget nyújt.
• A kölcsön fedezete bankunknál magánszemély, vagy a hiteligénylő vállalkozás által lekötött bankbetét, mely kamatát a mindenkor hatályos kamattájékoztató tartalmazza.
• A kölcsön futamideje: éven belüli hitelek esetén, 1-12 hónap; éven túli hiteleknél akár 5 év.
• Kamatfizetés gyakorisága: a betét kamatfizetési gyakoriságához kötött, a vállalkozás igényeihez igazodva havonta, negyedévente, félévente, évente vagy éven belüli hitelnél a futamidő végén.
• A kölcsön devizaneme lehet: forint. euró. dollár vagy svájci frank.

A hitel biztostéka, a hiteligénylő vállalkozás, vagy magánszemély által a Banknál elhelyezett készpénz óvadék.

A betét devizaneme minden esetben meg kell, hogy egyezzen a hitel devizanemével.

Feltételek:

·       Nem áll csőd, - felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt, valamint nincs ellene folyamatban végrehajtási eljárás;

·       Nincs befejezetlen perindítás ténye feltüntetve az igénylő cégkivonatában;

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A termékek részletes feltételeit az egyéni és társas vállalkozások részére szóló Készpénzfedezetes Hitel Kondíciós Lista, a Gazdálkodó és egyéb szervezetek és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Kondíciós Lista, Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei kisvállalkozások üzletágban, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és az azokat kiegészítő Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint egyéni vállalkozók tekintetében a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei kisvállalkozások üzletágban egyéni vállalkozók részére, az egyéni vállalkozók részére szóló Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat és az azokat kiegészítő, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazzák. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók megváltoztatásának jogát fenntartja.

Ez a termék nem államilag támogatott.

Promóció | Rövid leírás

OTP Tempó Vállalkozói Hitel

5 000 000 Ft -
45 000 000 Ft
Szabad felhasználású forgóeszköz típusú hitel
nem
Sajnos nálunk
nem elérhető
Válassz másikat!
 

A vállalkozás céljaira szabadon felhasználható forgóeszköz típusú hitel.

Futamidő minumum 3 év, maximum 8 év.

A hitel havi törlesztésű.

Kik igényelhetik:

  • legalább egy éve működő mikro, kis és középvállalkozások (egyéni vállalkozók vagy egyéni cégek), gazdasági társaságok, szövetkezetek
  • azok a vállalkozások, melyek a hitelkérelem befogadásának időpontjában minden szempontból megfelelnek a kis és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény előírásainak, kivéve társasházak, lakásszövetkezetek, alapítványok és gazdasági társaságnak nem minősülő non-profit szervezetek.

 

  • Forgóeszközhitel fedezetet nyújt árukészleted átmeneti bővítésére, segít vevőid azonnali kiszolgálásában, forgalmad növelésében.
  • Elősegíti a vállalkozásod termelésének finanszírozását.
  • Tárgyi fedezet bevonására nincs szükség.
  • Magánszemély készfizető kezes bevonására nincs szükség.
  • Nem szükséges üzleti tervet készíteni.

Ez a hitel nem államilag támogatott.

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.
A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni.
Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "promóció" felirattal megjelölt termék szintén az adott bank fizetett hirdetése.
Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.
A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni.
Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.
A találatok között - a lehető legteljesebb tájékoztatás érdekében - azon bankok termékeinek paramétereit is megjelenítjük az általunk használt és közzétett metódus alapján, amelyekkel nem állunk értékesítői szerződéses jogviszonyban. Ezeknél a termékeknél az igénylés során nem tudunk segítséget nyújtani, így az ilyen találatoknál az "Tovább" gomb/felirat sem látható.