Új otthonra vágysz?

Segítünk megtalálni a lakáshitelt, amivel otthont teremthetsz. Új és használt ingatlanra, bővítésre, építésre, akár CSOK-kal.
Kalkulátor
Mutasd a hiteleket!

Mik a terveid?

Használt lakást vagy házat veszek
Új építésű lakást vagy házat veszek
Építkezni fogok
Bővítem az otthonom
Korszerűsítem az otthonom

Miért jó, ha saját ügyintéződ van?

Mert neki az a szakmája, hogy képben legyen a bankok ajánlataival, a hitelek feltételeivel, kamataival kapcsolatban. Tudja, hogyan állítsa össze neked a megadott feltételek, lehetőségek alapján a számodra legkedvezőbb hitelcsomagot.

Megkímél téged az utánajárás, adminisztráció fáradalmaitól.

Állami segítségek neked

Zöld hitel Államilag támogatott hiteltípus a zöldebb világért! Új építésű ingatlanokra.
CSOK 2022
Támogatás és kamatkedvezmény gyermekes családoknak. Feltételek és lehetőségek.
Babaváró
Szabad felhasználású kölcsön a családalapításhoz, akár önerőnek.
A hitelcsere a kamatstopnál is kedvezőbb megoldás
A referenciakamatok eltérő mértékű emelkedése miatt több esetben a végig fix hitelek kamatai ma már alacsonyabbak, mint a hosszabb időre fixált hiteleké – de gyorsan lépni kell.
Tovább a cikkre
Felélénkült a lakáspiac, szinte mindenhol adnak-vesznek
Az elmúlt öt évben 5 százalékkal nőtt azon települések száma, ahol eladásra hirdettek meg lakóingatlanokat.
Tovább a cikkre
Megtakarítás, hiteltörlesztés és lakásfelújítás is lehet az szja-pénzből
Tartozásaik csökkentésére, lakhatási körülményeik javítására, valamint jelentős részben öngondoskodásra fordítják majd a családok a nekik visszajáró 2021-es személyi jövedelemadót.
Tovább a cikkre

Mi történik, ha megadod az adataidat?

1
Amint beküldöd az adataidat a kalkulátorban kiválasztott terméknél, hitelszakértő csapatunk egy tagja a személyes kapcsolattartód lesz.
2
Hitelszakértőd egy munkanapon belül felhív és megbeszélitek, mit szeretnél, és milyen megoldások közül tudsz választani.
3
A kiválasztott banknak vagy bankoknak beküldjük az igényed. Kollégánk segít, hogy minden szükséges papírt beszerezz a bankfióki találkozóhoz.
4
A bankfiókban aláírod az igénylést és a banknál a labda. Értékbecslést vagy szemlét követően elbírálják a hiteligénylésed.
5
Jóváhagyást követően megkötöd a bankkal a szerződést, majd támogatunk, hogy minden összeálljon, ami a folyósításhoz kell.
A bank folyósítja a hiteled.

Lakáshitel-szakértő kollégáink.
Válassz most magadnak ügyintézőt!

Meszaros Benedek, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Benedek, aki időt ad neked
“Ingatlanvásárláskor vagy felújításkor a megfelelő pénzügyi konstrukció és az idő a legnagyobb érték.
Segítek a gyors, gördülékeny ügyintézésben, akár most tervezel hitelt felvenni, akár meglevő hiteledet cserélnéd olcsóbbra! Keress bizalommal a Balaton-felvidéken és Veszprém környékén!“
Boruzs Balázs, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Balázs, aki mindig támogat
“Ingatlanvásárlási célokkal rendelkezel? Esetleg kedvezőtlen hiteled cserélnéd kedvezőbbre? Vagy az állami támogatásokat szeretnéd kihasználni?
Precízen, gyorsan és objektíven segítek már az első lépéstől kezdve. Független hitelügyintézőként a piac összes ajánlatát ismertethetem veled. A teljes folyamatban támogatlak és informállak.
Ennek köszönhetően rengeteg időt, pénzt és utánajárást spórolhatsz meg. A hitel folyósítását követően is bármikor, bármiben számíthatsz rám.”
Hidas Attila, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Attila, a segítő
“Hitelre van szükséged? A legjobb helyen jársz!
Segítek megtalálni a számodra legoptimálisabb megoldást. Leveszem válladról a banki ügyintézés terhét, így pénzt és időt takaríthatsz meg velem. Csak akkor kell bemenned a bankfiókba, amikor a szerződést aláírod.
A papírmunkát intézem helyetted.“
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google és érvényesek.
Szereted magad intézni, amit lehet?
Kalkulálj velünk! Hasonlítsd össze a különböző bankok kínálatát, és találd meg a számodra legjobb megoldást.
Beállított összeg
10 000 000
Kalkulátor
Megint a panellakásokat keresik a magyarok
Idén januárban a fővárosi panellakások átlagos négyzetméterára 643 ezer forint volt a kínálati piacon.
Tovább a cikkre
Erre költik az emberek az szja-visszatérítést
A hitelek előtörlesztése és új hitelek önrészének biztosítása is hamarosan a gyermekes családok szja-visszatérítésének köszönhetően számlákra érkező pénzek fő felhasználási céljai között van. Sokan azonban csak akkor kezdenek tervezni, ha a pénz már a számlán van. Meglepő, de a visszatérítést kevesen fektetnék be.
Tovább a cikkre
Nagyot ugrottak a top lakáshitel kamatok
Alig több, mint két hónap alatt ötödével emelkedtek a korábban legkeresettebbnek számító, 10 éves kamatperiódusra kínált jelzáloghitelek top-kamatai. A money.hu adatai arra is rámutatnak, hogy soha nem volt ilyen olcsó bebiztosítani magunkat a törlesztőrészlet változás ellen: az október végi 30 százalékról 10 százalékra csökkent a végig fix hitelek kamatfelára.
Tovább a cikkre

Mikor jöhet jól egy lakáshitel?

Lakáshitelt házra vagy lakásra ad a bank, ha új otthont veszel, építesz, vagy bővíted a meglévőt. Kedvezőbb kamatot kapsz, mint ha személyi kölcsönből próbálnád előteremteni ezt az összeget, mivel az ingatlanod lesz a fedezet. Válassz biztonságos hitelt, aminek 10 évig, vagy akár végig fix a törlesztőrészlete!
Keresd a minősített fogyasztóbarát jelölést! Vesd össze a lehetőségeket, és válaszd a neked való lakáshitelt. Ha kéred, segítünk a hiteled intézésében is, és neked ez nem kerül semmibe. Szolgáltatásunk ingyenes, mert a jutalékunkat a bank fizeti. Tegyél minket próbára!

Banki partnereink

Kalkulátorainkban az alábbi hazai bankok ajánlatait dolgozzuk fel, tesszük összehasonlíthatóvá, hogy tudatos döntéseket hozhass.
Az oldalon szereplő hitelszakértők a money.hu közvetítő Kft. alkalmazottai, valamint alügynöki tevékenységet végző önálló alvállalkozók.