Walter Szilvia-Észak-budai régióvezető

Walter Szilvia
Budapest

Észak-budai régióvezető
Telefonszáma:
+36309917709
MNB regisztrációs száma:
67488658
Szakértői csapat tagságának kezdete:
2012-12-01

Bemutatkozás:

Pénzügyi tanácsadó vagyok, aki jelzáloghitelezésre és kkv-hitelekre összpontosít, és 18 éves banki tapasztalattal büszkélkedhet. Közgazdász végzettségemmel és a magánszemélyek és vállalkozások segítése iránti elkötelezettségemmel 2006 óta különböző pozíciókat töltöttem be, mint független vállalati hitelszakértő, jelzáloghitel-szakértő a Budapest Bank Ge Capitalnál.
A hitelügyintézésben és a hitelkérelmi folyamatokban szerzett széleskörű tapasztalatom egyedülálló perspektívát biztosít számomra, mivel mind a banki, mind az ügyfél oldalát képviseltem. Büszke vagyok arra, hogy ügyfeleimnek versenyképes kamatokat, díjkedvezményeket, valamint kedvező előtörlesztési és végtörlesztési lehetőségeket tudok kínálni. Folyékonyan beszélek angolul, és számos külföldi magánszemélynek és külföldi tulajdonú vállalkozásnak nyújtottam segítséget a hitelfelvételben.
Minden ügyfél pénzügyi igényeit ügyfélközpontúan közelítem meg, személyre szabott, ingyenes, egyéni igényekre szabott ajánlatokat állítok össze, és a hitelkérelmek benyújtása előtt előminősítést végzek. Teljes körű, díjmentes hitelügyintézést biztosítok, és elkötelezett vagyok a megbízható és professzionális szolgáltatás nyújtása mellett, a legnagyobb titoktartás mellett. Biztos vagyok benne, hogy tapasztalatom és szakértelmem lehetővé teszi, hogy a legjobb megoldást nyújtsam Önnek minden pénzügyi igényére.
 

Kérje szakértőnk visszahívását

Add meg a vezetékneved!
Add meg a keresztneved!
Itt nem fogunk elérni.
+36
Itt nem fogunk elérni.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom a Money Network Kft. adatvédelmi tájékoztatóját .
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra!

Megközelíthetőség
1036 Budapest, Lajos utca 78..
Előzetes időpont egyeztetés szükséges