Felújítanád az otthonod?

Lakásod felújítására, házad korszerűsítésére válassz kölcsönt vagy hitelt. Festéstől a teljes felújításig, akár állami támogatással. Hozd ki a legtöbbet az otthonodból!
Kalkulátor
Mutasd a hiteleket!

Mik a terveid?

Személyi kölcsönből újítok fel
Hitelből újítok fel akár állami támogatással
Korszerűsítem az otthonom
Megtakarítás, hiteltörlesztés és lakásfelújítás is lehet az szja-pénzből
Tartozásaik csökkentésére, lakhatási körülményeik javítására, valamint jelentős részben öngondoskodásra fordítják majd a családok a nekik visszajáró 2021-es személyi jövedelemadót.
Tovább a cikkre
Nem kell a használt lakás, új lakást épít a magyar
Másfél éves mélyponton volt novemberben a használt lakás finanszírozás, ellenben történelmi csúcsra jutott a házépítésre igényelt hitelösszeg. A jó indulás után visszaesett az érdeklődés a felújítási hitelek iránt is, ám itt még van remény arra, hogy csak szezonális okokból feleződött meg nyárhoz képest az ügyfelek által felvett összeg.
Tovább a cikkre
Sietni kell a lakásfelújítással! Aki nem lép időben, milliókat bukhat
Egy éve indult el a lakásfelújítási támogatás, és még egy szűk éven keresztül igényelhető. Azok a lakásfelújítást tervezők, akik nem lépnek év végéig, akár 3-3,4 millió forintot is bukhatnak.
Tovább a cikkre

Hogyan fogj bele a felújításba?

1
Mit újítanál fel? Írj listát a legfontosabbal kezdve. Szedd össze munkálatonként a várható anyagköltséget és munkadíjat.
2
Ha saját erőd nem elég rá, több lehetőséged is van. Lehúzol a feladatokból, például azokat hagyod meg, amik kis költséggel látványos eredményt hoznak.
3
Ha így sem elég, vagy nem engednél el semmit, választhatsz kölcsönt vagy hitelt.
4
Akár az állami felújítási támogatás megelőlegezésére is vehetsz fel kölcsönt vagy hitelt.
5
Ha nálunk igényled, segítünk, hogy egy kedvező hitellel kihozd a maximumot a felújításból.
Válassz felújítási hitelt!
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google és érvényesek.
Szereted magad intézni, amit lehet?
Kalkulálj velünk! Hasonlítsd össze a különböző bankok kínálatát, és találd meg a számodra legjobb megoldást.
Beállított összeg
6 000 000
Kalkulátor
Nem lehet becsomagolni, és fa alá tenni a 30-as korosztály legfőbb vágyát
A lakásvásárlás, lakásfelújítás és kényelmi tényezők kialakítása vezető helyen szerepelnek a megkérdezettek érdeklődési körei között.
Tovább a cikkre
Energiapazarló otthonokban élnek a magyarok
Magyarországon 4 millió háztartást tartanak nyilván, és ebből 400-800 ezer háztartás energiaszegény.
Tovább a cikkre
Előrenéznél? Nem! És ha megfizetem?
Egy közepesen nagy összeg, 2 vagy 5 millió forint már elég, hogy az érintettek zöme már hosszú távú terveket valósítson meg, törlessze korábbi adósságait, vagy épp elkezdjen megtakarítani.
Tovább a cikkre

Mikor jöhet jól egy felújítási kölcsön vagy hitel?

A felújítás növeli ingatlanod értékét, ezért érdemes lehet belefognod akkor is, ha saját erőd nem elég rá. Kifejezetten felújítási célú kölcsönök és hitelek közül választhatsz kalkulátorunkban. 2021-től otthonfelújítási támogatást és támogatott hitelt is kaphatsz a felújításra, ha van gyermeked.
Gyorsan hozzáfognál? Válassz felújítási személyi kölcsönt, amihez csak a jövedelmed kell igazolnod és rövidebb a banki átfutása is. Érzékeny vagy a THM-re? Ha ingatlanod a fedezet, felújítási lakáshitelt igényelhetsz, alacsonyabb kamattal és THM-mel. Ha kéred, segítünk az intézésben is, és neked ez nem kerül semmibe. Szolgáltatásunk ingyenes, mert a jutalékunkat a bank fizeti.

Banki partnereink

Kalkulátorainkban az alábbi hazai bankok ajánlatait dolgozzuk fel, tesszük összehasonlíthatóvá, hogy tudatos döntéseket hozhass.