Felújítanád az otthonod?

Lakásod felújítására, házad korszerűsítésére válassz kölcsönt vagy hitelt. Festéstől a teljes felújításig, akár állami támogatással. Hozd ki a legtöbbet az otthonodból!
Kalkulátor
Mutasd a hiteleket!
Változások az otthonteremtési és -felújítási programban
Egyszerűsödő feltételek, bővülő felhasználhatóság – életbe lépett néhány változás az otthonteremtési programmal kapcsolatban, amely a CSOK-ot, az Otthonfelújítási támogatást és a felújítási
Tovább a cikkre
Személyi kölcsönből is fizetheted az otthonfelújítást
Az otthonfelújítási támogatást a felújítási munkák elvégzése után lehet igényelni. Erre számos bank kínál felújítási célú személyi kölcsönt.
Tovább a cikkre
Megvenni, majd felújítani? – Erre is fordítható az otthonfelújítási támogatás
Az otthonfelújítási támogatás egyik feltétele, hogy az igénylő(k) és gyermeke(ik) legalább egy éve a felújítással érintett ingatlanban rendelkezzenek lakóhellyel, az újonnan vásárolt lakás e
Tovább a cikkre
Mik a terveid?
Személyi kölcsönből újítok fel
Hitelből újítok fel akár állami támogatással
Korszerűsítem az otthonom
Hogyan fogj bele a felújításba?
1
Mit újítanál fel? Írj listát a legfontosabbal kezdve. Szedd össze munkálatonként a várható anyagköltséget és munkadíjat.
2
Ha saját erőd nem elég rá, több lehetőséged is van. Lehúzol a feladatokból, például azokat hagyod meg, amik kis költséggel látványos eredményt hoznak.
3
Ha így sem elég, vagy nem engednél el semmit, választhatsz kölcsönt vagy hitelt.
4
Akár az állami felújítási támogatás megelőlegezésére is vehetsz fel kölcsönt vagy hitelt.
5
Ha nálunk igényled, segítünk, hogy egy kedvező hitellel kihozd a maximumot a felújításból.
Válassz felújítási hitelt!
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google és érvényesek.
Szereted magad intézni, amit lehet?
Kalkulálj velünk! Hasonlítsd össze a különböző bankok kínálatát, és találd meg a számodra legjobb megoldást.
Beállított összeg
6 000 000
Kalkulátor
Mikor jöhet jól egy felújítási kölcsön vagy hitel?
A felújítás növeli ingatlanod értékét, ezért érdemes lehet belefognod akkor is, ha saját erőd nem elég rá. Kifejezetten felújítási célú kölcsönök és hitelek közül választhatsz kalkulátorunkban. 2021-től otthonfelújítási támogatást és támogatott hitelt is kaphatsz a felújításra, ha van gyermeked.
Gyorsan hozzáfognál? Válassz felújítási személyi kölcsönt, amihez csak a jövedelmed kell igazolnod és rövidebb a banki átfutása is. Érzékeny vagy a THM-re? Ha ingatlanod a fedezet, felújítási lakáshitelt igényelhetsz, alacsonyabb kamattal és THM-mel. Ha kéred, segítünk az intézésben is, és neked ez nem kerül semmibe. Szolgáltatásunk ingyenes, mert a jutalékunkat a bank fizeti.
Banki partnereink
Kalkulátorainkban az alábbi hazai bankok ajánlatait dolgozzuk fel, tesszük összehasonlíthatóvá, hogy tudatos döntéseket hozhass.