Vereb László-Hitelszakértő

Vereb László
Kistarcsa

Hitelszakértő
Telefonszáma:
+36304619892
MNB regisztrációs száma:
66663302
Szakértői csapat tagságának kezdete:
2014-06-02

Bemutatkozás:

Közgazdász diplomával rendelkezem. Több mint 20 éve dolgozom pénzügyi területen. A diploma megszerzését követően a bankszakmában helyezkedtem el.
15 évet töltöttem el különböző kereskedelmi bankoknál, ahol végig jártam a ranglétrát az ügyintézői szinttől a hitelezési vezetőn át a fiókvezetői és középvezetői szintig.
Banki munkám során mindig az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva, az igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelő megoldásokat kerestem az adott pénzintézet keretein belül.
2014-ben független hitelszakértővé váltam és azóta a teljes banki palettáról, tágabb keretek kötött tudok az ügyfelek részére megoldást kínálni a hitelezés terén.
Az elmúlt két évtized alatt banki és hitelközvetítői oldalról, ezres nagyságrendben segítettem családoknak hitelhez és állami támogatáshoz jutni.
A HITELNET partnereként, személyre szóló ajánlatokat, és olyan egyedi kedvezmények tudok biztosítani az ügyfeleknek, amik a bankfiókban nem érhetőek el.
Számomra az a fontos, hogy az ügyfelek a paramétereik alapján a legmegfelelőbb pénzügyi szolgáltatást kapják meg a segítségemmel.
 
 

Tevékenységi terület:

Budapest, Pest megye

Kérje szakértőnk visszahívását

Add meg a vezetékneved!
Add meg a keresztneved!
Itt nem fogunk elérni.
+36
Itt nem fogunk elérni.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom a Money Network Kft. adatvédelmi tájékoztatóját .
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra!

Megközelíthetőség
2143 Kistarcsa, Árpád vezér utca 13..