A hiteled még mindig passzol hozzád?

Váltsd ki meglévő hiteled vagy kölcsönöd, csökkentsd a törlesztőd vagy a futamidődet. Vond össze adósságaidat. Segítünk újragondolni döntéseidet!
Kalkulátor
Mutasd a hiteleket!

Mit váltanál ki?

Lakáshitelt
Szabad felhasználású jelzáloghitelt
Több kölcsönt, ingatlanfedezet nélkül

Miért jó, ha saját ügyintéződ van?

Mert neki az a szakmája, hogy képben legyen a bankok ajánlataival, a hitelek feltételeivel, kamataival kapcsolatban. Tudja, hogyan állítsa össze neked a megadott feltételek, lehetőségek alapján a számodra legkedvezőbb hitelcsomagot.

Megkímél téged az utánajárás, adminisztráció fáradalmaitól.

A hitelcsere a kamatstopnál is kedvezőbb megoldás
A referenciakamatok eltérő mértékű emelkedése miatt több esetben a végig fix hitelek kamatai ma már alacsonyabbak, mint a hosszabb időre fixált hiteleké – de gyorsan lépni kell.
Tovább a cikkre
Erre költik az emberek az szja-visszatérítést
A hitelek előtörlesztése és új hitelek önrészének biztosítása is hamarosan a gyermekes családok szja-visszatérítésének köszönhetően számlákra érkező pénzek fő felhasználási céljai között van. Sokan azonban csak akkor kezdenek tervezni, ha a pénz már a számlán van. Meglepő, de a visszatérítést kevesen fektetnék be.
Tovább a cikkre
Módosult a kamatstop tájékoztatás
kok nem csak a THM, de a hitel kamatának változásával is kimutathatják, miként változik a kölcsönök terhe és törlesztőrészlete a kamatstopba került lakáshiteleknél.
Tovább a cikkre

Mi történik, ha megadod az adataidat?

1
Amint beküldöd az adataidat a kalkulátorban kiválasztott terméknél, hitelszakértő csapatunk egy tagja a személyes kapcsolattartód lesz.
2
Hitelszakértőd egy munkanapon belül felhív és megbeszélitek, mit szeretnél és milyen megoldások közül tudsz választani.
3
A kiválasztott banknak vagy bankoknak beküldjük az igényed. Kollégánk segít, hogy milyen papírokra lesz szükséged a bankfióki találkozóhoz.
4
A bankfiókban aláírod az igénylést és a banknál a labda. Értékbecslést követően elbírálják a hiteligénylésed.
5
Jóváhagyást követően megkötöd a bankkal a szerződést. Támogatunk, hogy minden összeálljon, ami a folyósításhoz kell.
Az új bankodnak fizeted a törlesztőrészleted.

Hitelkiváltási szakértő kollégáink.
Válassz most magadnak ügyintézőt!

Tóth Adrienn, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Adrienn, aki érthetően beszél
Banki kapcsolataimnak köszönhetően időt, energiát és pénzt spórolok neked.
Első otthonodat vásárolnád? A meglévőt bővítenéd, csinosítanád, esetleg nagyobbra cserélnéd? Keress bizalommal, díjmentesen segítek! Megtaláljuk számodra a legoptimálisabb lehetőségeket és végig vezetlek a folyamaton.“
Steitz Peter, a money.hu közvetítő Kft. szerződött alvállalkozója
Péter, a megoldások szakértője
“Tudd meg időben, hogy “meddig ér a takaród“!
Ha ingatlan vásárlás előtt állsz, előzetesen hitelképesség vizsgálatot készítek, hogy még biztonságosabban és gyorsabban vásárolhass. Független szakértőként a piac összes jelzáloghitel termékét összehasonlítom neked.
Te döntesz, én csak segítek.“
Gerber Dori, a money.hu közvetítő Kft. hitelszakértő munkatársa
Dóri, aki fogja a kezed
“A hitelfelvételed sokkal fontosabb annál, minthogy beszaladj az első pénzintézetbe. Minden döntésed évekig tartó elkötelezettség. Megkeresem számodra a legmegfelelőbb ajánlatot, úgy intézem az ügyeid, ahogy én is elvárnám ügyfélként: érthetően, stresszmentesen, egyszerűen, gyorsan!“
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google és érvényesek.
Szereted magad intézni, amit lehet?
Kalkulálj velünk! Hasonlítsd össze a különböző bankok kínálatát, és találd meg a számodra legjobb megoldást.
Beállított összeg
10 000 000
Kalkulátor
Kamatstop: ilyen levelet várhat bankjától
bankjuktól az érintettek az év első munkanapján megjelent rendelet szerint.
Tovább a cikkre
Öt hónapig védi a törlesztésünket a kamatstop?
Ha június elsejével megszűnik a veszélyhelyzet, akkor a kamatstop is csak öt hónapig fog élni, hacsak a Parlament nem dönt a veszélyhelyzet hosszabbításáról vagy törvénybe nem foglalja a kamatstopot.
Tovább a cikkre
Nem a kamatstop, a fixesítés a segítség a hiteleseknek
A bankokat meglepte a kamatstop bevezetése. Érvelésük szerint a kormány most olyan ügyfeleknek ad kedvezményt, akik a bankok és a Magyar Nemzeti Bank többszöri figyelmeztetése ellenére sem fixesítette változó kamatozású hitelét. A Bankszövetség most is figyelmeztet: a kamatstop csak 6 hónapra védi meg az adósokat a magasabb törlesztőrészlettől, a fixre váltás még most is alternatíva. A kormány ezt most akár a hitelcsere közjegyzői díjának csökkentésével/eltörlésével is segíthetné.
Tovább a cikkre

Mikor gondolj hitelkiváltásra?

A lakáshitelek futamideje hosszú, ezért 5 évente érdemes megnézned: hogyan változtak a kamatok, a bankok ajánlatai? Ami ma jó döntés, az 10 év múlva már nem biztos, hogy a piacon és számodra is a legjobb lakáshitel marad.
A ma elérhető hitelek feltételei kedvezőbbnek tűnnek? Jó hírünk van: újra dönthetsz a hiteledről! Ha korábban vettél fel hitelt, de ma már máshogy döntenél, váltsd ki a hiteled egy újjal. Hasonlítsd össze a lehetőségeid. Ha kéred, segítünk az intézésben is, és neked ez nem kerül semmibe. Szolgáltatásunk ingyenes, mert a jutalékunkat a bank fizeti.

Banki partnereink

Kalkulátorainkban az alábbi hazai bankok ajánlatait dolgozzuk fel, tesszük összehasonlíthatóvá, hogy tudatos döntéseket hozhass.
Az oldalon szereplő hitelszakértők a money.hu közvetítő Kft. alkalmazottai, valamint alügynöki tevékenységet végző önálló alvállalkozók.