Németh Tamás-lakáshitel és támogatás szakértő

Németh Tamás
Dunaharaszti

lakáshitel és támogatás szakértő
MNB regisztrációs száma:
59277958
Szakértői csapat tagságának kezdete:
2020-10-01

Bemutatkozás:

Több mint 20 éve dolgozom ügyfelekkel, az ügyfelekért. Korábban több magyarországi bankban dolgoztam középvezetőként, hitelezési területen. A munkám során mindig is a megoldásokban hittem, és abban, hogy az ügyfeleimnek úgy tudom a legjobbat  nyújtani, ha teljeskörűen megismerem a lehetőségeiket, terveiket és ahhoz igazítva készítem el számukra a rájuk szabott megoldást. Ennek a szellemében döntöttem úgy, hogy független hitelszakértővé válok és a megoldást immár a teljes banki palettáról szállítom az ügyfeleimnek.

Amiben segíteni tudok, röviden:

hitelek/állami támogatások. Ha talál megfelelő ingatlant meg tudjuk versenyeztetni Önért a hazai bankokat, el tudunk érni akár egyedi feltételeket, olyan kedvezményeket, amelyeket egyedi ügyfélként nem kapna meg (akár a számlavezető bankjában). Illetve az elérhető állami támogatásokban is tudunk segíteni. Bankfüggetlenek vagyunk, minden bank ajánlatát kezeljük, és a piac egyik legnagyobb szereplőjeként több banknál tudunk Önnek egyedi kedvezményeket, kamatokat szerezni.

- Ingatlannal kapcsolatos kérdések. Az adásvételi szerződés megkötése, a hiteligénylés előtt nagyon fontos az ingatlannal kapcsolatos adatok értékelése. Mire kell figyelni, mi szerepel a tulajdoni lapon, a térképmásolaton. Mi hitelezhető, mi nem, mire érzékenyek a bankok, stb.

-banki előminősítés, előbírálat. 24 órán belül teljesen online tudok végeztetni Önnek névre szóló banki előminősítést, amely pontos képet ad arról, hogy mekkora hitelösszegben tud gondolkodni. Ez nem egy szimpla kalkuláció, előzetes banki bírálat van mögötte, amely biztonságot jelenthet akár egy foglalózásnál is. Az előminősítés díjmentes és kötelezettségmentes.
 
segítség a teljes hiteligénylési folyamat alatt. Segítek a teljes hiteligénylésen kényelmesen végig menni. Segítek a szükséges dokumentumok listájában, a banki benyújtásban, illetve a hitelkérelmi anyag összeállításában. Önnek csak akkor kell a bankba bemenni, ha már a szerződést írják alá.

Forduljon hozzám bizalommal!


 

Tevékenységi terület:

Pest megye és Budapest

Kérje szakértőnk visszahívását

Add meg a vezetékneved!
Add meg a keresztneved!
Itt nem fogunk elérni.
+36
Itt nem fogunk elérni.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom a Money Network Kft. adatvédelmi tájékoztatóját .
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra!

Megközelíthetőség
2330 Dunaharaszti, Kócsag utca 3.