Felújítási kölcsön kalkulátor

Hibás hitelösszeg
Hibás összeg
Hibás futamidő
Válassz bankot
Felújítanál? Felújítási kölcsönt fedezet nélkül, jövedelemigazolással igényelhetsz. Festésre, burkolásra, konyhabútorra, ablakcserére is fordíthatod. Gyorsabban megkapod, mint egy jelzáloghitelt, akár napokon belül. 2021-től otthonfelújítási támogatást is kérhetsz, ha van gyereked. A kölcsönt támogatásból kedvezményesen vagy ingyenesen törlesztheted egyes bankoknál.
Sajnáljuk, nem sikerült a találati listát betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!

Legkedvezőbb személyi kölcsön ajánlatok

UniCredit Bank
UniCredit Felújítási Személyi Kölcsön
130 156 Ft
11,46%
végig fix
7 809 331 Ft
  • Csak felújításra fordítható, havonta legalább 400.000 Ft jóváírást kell vállalni
  • Egyszeri ingyenes előtörlesztés max. 3 millió forintig
A hitel teljes díja: 1 809 331 Ft / Futamidő: 60-120 hónap / THM: 11,46%-12,57%
promóció
130 156 Ft
11,46%
10,9%
végig fix
5 év
7 809 331 Ft
nincs
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
K&H Bank
K&H kiemelt személyi kölcsön (ingatlanvásárlásra és felújításra)
142 425 Ft
16,56%
végig fix
8 623 910 Ft
  • Nettó 300.000 Ft igazolható jövedelemtől
  • Kamatkedvezmény a jövedelmed K&H Bankhoz utalása esetén
A hitel teljes díja: 2 623 910 Ft / Futamidő: 24-120 hónap / THM: 14,35%-16,24%
promóció
142 425 Ft
16,56%
14,9%
végig fix
5 év
8 623 910 Ft
45 000 Ft
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
Frissítve: 2022.10.02.
Add meg az adataidat, hogy kollégánk megkereshessen! Add meg az adataidat, és indul az online igénylésed!
Hibás vezetéknév
Hibás keresztnév
+36
Hibás telefonszám
Hibás email cím
Hibás település név
Szerepelsz a KHR/BAR listán? *
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az üzletszabályzatban foglaltakat.
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
vissza az oldalra
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra! vissza az oldalra
Támogatott hitelből vagy személyi kölcsönből újítsam fel a lakást?

A korábbi években a személyi hitelek egyik legfőbb hitelfelvételi célja lakásfelújítás finanszírozása volt.  Sokan ezt a könnyen igényelhető, az elmúlt időszakban kifejezetten kedvező kamattal bíró forrást használták fel a szükséges felújítási munkálatok finanszírozására. 

2021 januárjától előreláthatóan 2022. végéig elérhető a piacon a lakásfelújítási támogatás mint az otthonteremtési program része. A szabályok szerint, a támogatás mértéke, a számlával igazolt munka értékének 50 százaléka, maximum 3 millió forint lehet. A támogatáshoz kedvezményes, 3% os kamatozású hitel is tartozik, amely a támogatás utólagos elszámolása miatti gondokat hivatott elsősorban kezelni.

Mi az előnye a klasszikus személyi hitelnek a felújítások során?
  • A kölcsön összege gyorsan, akár órák alatt, de legfeljebb 24-48 órán belül a számlánkon lehet. 
  • Az igényelhető hitelösszeg 10 millió forint is lehet, a támogatott konstrukcióban 3 milliós támogatás és maximum 3 milliós hitel igényelhető.
  • A személyi hitelnél a hitelcél megjelölése elég, nem kell számlákat hozni az elvégzett munka igazolására és hitel összege egyből a kezünkben van, szemben a támogatás utólagos elszámolásával.
  • A személyi hitelből megvalósuló felújításnál nem kell attól tartanunk, hogy a munkával kicsúszunk az időből – a lakásfelújítási támogatásnál a felújítási munkálatok befejezését követően, az utolsó kifizetett számla után legfeljebb 60 napon belül kell a támogatási igényt benyújtani a Magyar Államkincstár felé. Az utolsó leadási határidő: 2022. 12. 31.
  • A támogatott lakásfelújítási hitel jelzáloghitel, annak lassabb átfutásával, magasabb költségeivel – pl. a kötelezői közjegyzői okiratba foglalás díjával – együtt. A személyi kölcsön fogyasztási hitel, nem kerül jelzálog a lakásra.

A támogatott lakásfelújítási hitelhez hasonlóan ma már a bankok a személyi hitelnél is engedélyezik, hogy a támogatás utólagos elszámolásakor, annak beérkezésekor, az ügyfelek egy összegben kamat- és költségmentesen, maximum a támogatási összeg mértékéig, azaz 3 millió forintig előtörlesszék a hitelt.

Mit kell mindenképp szem előtt tartsak, ha személyi kölcsönt veszek fel felújításra?

Az előző pontban felsorolt előnyökkel szemben lényegében a magasabb kamatszint áll, amellyel célszerű a döntés előtt kalkulálnunk.

Mutatjuk, mekkora most egy 1 millió, 3 millió és egy 5 millió forintos személyi
Kalkulátorunk segítségével néhány példaszámításon át szemléltetjük, milyen havi törlesztőrészletre számíthatsz banki partnereinknél. 
Tovább a cikkre
Ismét kamatot emelt a jegybank – így változnak a lakossági hitelek
Tovább folytatódott  a Magyar Nemzeti Bank kamatemelési ciklusa. Az újabb emeléssel 11,75%-tól 13%-ra nőtt a jegybanki alapkamat.
Tovább a cikkre
A kormány kismiska a bankokhoz képest
A money.hu szakértői szerint a bankok a szűkülő kereslet miatt csak vonakodva emelik a személyi kölcsönök kamatát, sőt kamatcsökkentésre is van példa.
Tovább a cikkre
A 10 százalék alatti személyi hitel kamatok utolsó napjai jönnek
A hitelkihelyezés növekedését a banki tapasztalatok szerint idén nem a folyósított hitelek számának emelkedése, hanem a felvett kölcsönök összegének megugrása okozza.
Tovább a cikkre

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.

A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "hirdetés" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése.
A kiemelés nélküli lista megtekintéséhez kattints ide

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.

A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.