CIB Bank személyi kölcsön ajánlatai és kalkulátor

Miért ajánljuk ezt a bankot?

Személyi kölcsön kalkulátor

Pénzre van szükséged? Autóra, felújításra, egészségügyi kiadásokra vagy bármilyen célra felvehetsz személyi kölcsönt, ha van rendszeres igazolt jövedelmed. Nincs szükség ingatlanfedezetre. A kölcsönt gyorsabban megkapod, mint egy jelzáloghitelt - akár napokon belül. Szabadon döntheted el, mire költöd. Fogyasztóbarát személyi kölcsönt is választhatsz.
Hibás hitelösszeg
összegű személyi kölcsön ajánlatok
Hibás futamidő
futamidőre, 
amennyiben
Hibás összeg
havi jövedelemmel rendelkezel.
a számlavezető bankod.
További beállítások
Válassz bankot
Ennél a pénzintézetnél jelenleg nincs aktív személyi kölcsön ajánlatunk. Nézd át a legkedvezőbb konstrukciókat vagy kalkulálj személyes céljaidhoz igazítva és hasonlítsd össze még több bank személyi hitel ajánlatát.
Sajnáljuk, nem sikerült a találati listát betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
Rendezés:

1 személyi kölcsön ajánlat

Kiadta: money.hu csapata (frissítve: 2024.05.29.)
CIB Bank
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön
66 663 Ft
12,63%
végig fix
3 999 795 Ft
Bankváltás nélkül, már akár 15 millió Ft is igényelhető!
66 663 Ft
12,63%
11,79%
végig fix
5 év
3 999 795 Ft
nincs
A hitel teljes díja: 999 795 Ft / Futamidő: 12-96 hónap / THM: 12,07%-13,20%
Hitel előnyei:
 • Bankváltás nélkül, már akár 15 millió Ft is igényelhető!
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
Bankfüggetlen szakértőnk díjmentesen segít:
 • speciális, egyedi kedvezményekkel a törlesztőrészleted csökkentésében,
 • az apró betűk értelmezésében,
 • a teljes hitelügyintézésben.
Múlt évben több mint 6.000 elégedett ügyfél hitelét vittük végig, csapatunk 20 éve dolgozik a piacon.
Töltsd ki az adataidat, és gyorsan, díjmentesen megnézzük, mik a legjobb lehetőségek:
Hibás vezetéknév
Hibás keresztnév
+36
Hibás telefonszám
Hibás email cím
Hibás település név
A lenti gomb megnyomásával elfogadom a Money Network Kft. adatvédelmi tájékoztatóját .
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
vissza az oldalra
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra! vissza az oldalra

Miért ajánlja a money.hu hitelszakértője a CIB személyi kölcsönt?

INGYENES számlavezetést ajánl Neked a bank, ha rendszeresen legalább minimálbér érkezik a számládra
a CIB mobil applikációjában könnyen nyomonkövetheted a pénzügyeidet

CIB Előrelépő személyi kölcsön

A CIB Bank személyi kölcsön kínálatában egy típusú kölcsön, a CIB Előrelépő személyi kölcsön található meg.

Az igényelhető összeg 300.000 és 15.000.000 forint között van, online igénylés esetén maximum 3.000.000 forint. A várható futamidő 12-96 hónap.

Mire használható a CIB személyi kölcsön?

A bank szabad felhasználásra és hitelkiváltásra ajánlja ezt a termékét.

A személyi kölcsönök úgynevezett fogyasztási hitelek, így értékesebb használati tárgyak, eszközök megvásárlására kiválóan alkalmasak. Például lecserélheted a régi, energiapazarló mosógéped, vagy hűtőszekrényed egy új, korszerűbb, takarékosabb darabra. Ugyanúgy lehetséges forgatókönyv egy, a meglévőnél újabb, gazdaságosabb fogyasztású autó megvásárlása, vagy éppen a lakásfelújítás, amely jó esetben vissza is hozhatja az árát egy esetleges eladásnál.

A személyi kölcsönnel történő hitelkiváltással akkor érdemes élni, ha az új hiteled kamata kedvezőbb lesz, mint a fennálló tartozásé és ennek következtében csökken a törlesztési teher, kisebb lesz a havi törlesztőrészlet.

A futár házhoz szállítja a személyi hitelből vásárolt új mosógépet.

Melyek a CIB Előrelépő személyi kölcsön igénylésének feltételei?

 • az igénylő devizabelföldi magánszemély állandó magyarországi lakcímmel (külföldi állampolgárként akkor igényelhető, ha az igénylő rendelkezik magyarországi lakcímmel (lakcímkártyával), magyar adóigazolvánnyal, valamint jövedelme nem külföldről származik),
 • igénylő életkora 20 és 72 év között van (az adós a hitel futamidejének végén nem töltheti be a 72. életévét, ha mégis, akkor csak az igénylés feltételeinek megfelelő adóstárssal igényelhető a kölcsön),
 • nincs a hiteligénylőről a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információ,
 • alkalmazott esetén legalább 3 hónapos határozatlan idejű munkaviszonnyal rendelkezik és lejárt a próbaideje (határozott idejű munkaviszony esetén az igénylés abban az esetben lehetséges, ha a munkaszerződés lejáratának időpontja legalább addig tart, amíg a kölcsön futamideje),
 • cégtulajdonos esetén 12 hónapos folyamatos tevékenység azonos tevékenységi körben,
 • minimum havi nettó jövedelem összege a minimálbér (adóstárs bevonásakor személyenként értendő). Ugyanakkor fontos, hogy a gyes és a gyed kiegészítő jövedelemként fogadható el, készpénzes jövedelem esetén pedig nem igényelhető a kölcsön.

Az igénylésnek ugyan nem feltétele a CIB Bankhoz történő jövedelemátutalás, viszont ha a jövedelmed a bankhoz érkezik, akkor kedvezményes kamatozással veheted igénybe a kölcsönt.

Nyugdíjasként is igényelhető a CIB Előrelépő személyi kölcsön.

Milyen dokumentumokra lesz szükség a kölcsön igénylésekor

 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány,
 • utolsó háromhavi jövedelemjóváírást tartalmazó bankszámlakivonat (amennyiben az adós vagy az adóstárs nem a CIB-nél vezetett folyószámlával rendelkezik),
 • munkáltatói igazolás: 2.000.000 forint feletti igénylés esetén szükséges, amennyiben még nem érkezik legalább 3 hónapja CIB folyószámlára a rendszeres jövedelem/bevétel,
 • egyéni vállalkozó, cégtulajdonos, illetve családi vállalkozásban dolgozó esetén az előző adóévre vonatkozó, az adóhatóság által (NAV) kiállított jövedelemigazolás.

Ha más banknál fennálló tartozásod szeretnéd kiváltani, akkor az alábbi dokumentumokra is szükséged lesz:

 • 15 naptári napon belüli igazolás a kiváltandó személyi kölcsön fennálló tartozásáról,
 • teljes előtörlesztési kérelem dokumentum, amelynek az előtörlesztés értéknapjának a CIB-hez való benyújtás (szerződéskötés) napjától számított 5 munkanapon túlinak kell lennie.
A szükséges dokumentumok bemutatása után az ügyfél aláírja a hitelszerződést.

Mennyi időbe telik az igénylés és folyósítás?

Bankfiókban történő igénylés esetén akár 5 napon belül, online igénylés esetén akár 1 napon belül megtörténik az elbírálás és a folyósítás. 

CIB Mobilalkalmazáson keresztül (banki napokon, 8-16 óra között) igényelt kölcsön esetén, amennyiben az igénylő megfelel minden hitelbírálati feltételnek és nem szakítja meg az igénylést, akár néhány perc alatt számláján lehet az kért hitelösszeg.

Milyen költségekkel kell számolni a kölcsön kapcsán?

A kölcsönnek nincsen sem hitelbírálati, sem folyósítási díja. Ugyanakkor a futamidő alatt lehetőség van részleges és teljes előtörlesztésre is, amely esetén külön díjjal kell számolni.

Az előtörlesztési díj az előtörlesztett összeg 0,5 százaléka, de legfeljebb 20.000 forint. 200.000 forint alatti előtörlesztés a futamidő első évében egyszer ingyenes, a második évtől kezdődően pedig minden alkalommal.

CIB Előrelépő személyi kölcsön online igénylés

A bank meglévő ügyfelei CIB Bank Mobilalkalmazáson keresztül teljesen online folyamat keretében tudnak személyi kölcsönt felvenni.

Amennyiben nincsen számlád a banknál, úgy személyesen a bankfiókban tudod igényelni a kölcsönt.

Kíváncsi vagy a többi bank ajánlatára?
Személyi kölcsönök összehasonlítása
Hol érdemes nyaralót venni a Balaton környékén? 
Összegyűjtöttük, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni a Balatonon, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
Tovább a cikkre
Gyermekvállalás nélküli 10-20-30 milliós lakáshitelek összehasonlítása
Egyre csökken azoknak a piaci lakáshiteleknek a kamata, amik gyermekvállalás nélkül elérhetőek, ezeket hasonlítottuk össze.
Tovább a cikkre
CSOK Plusz Extra – Egy bank már jóváírást is ad, ha CSOK Pluszt igényelsz
A CSOK Pluszhoz még csak a CIB Bank kínál pénzvisszatérítést, de hamarosan további pénzintézetek is beszállhatnak a jóváírási versenybe.
Tovább a cikkre
Készülődnek a bankok: a legtöbbjük 10% önerővel is nyújt majd lakáshitelt, de a részletek még kidolgozás alatt vannak 
Utánajártunk, hogy hol tartanak a bankok a 10% saját erővel igényelhető lakáshitelek bevezetésével. Mutatjuk, hogy az ingatlan.com adatai szerint mennyibe kerülnek azok a lakások, amelyek népszerűek lehetnek a 10% önerővel rendelkező vásárlók számára. 
Tovább a cikkre

A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra,ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "hirdetés" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.

A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi irányelvek és Általános Szerződési Feltételek érvényesek.