MKB Bank személyi kölcsön ajánlatai

Miért ajánljuk ezt a bankot?
Hibás hitelösszeg
Hibás összeg
Hibás futamidő
Válassz bankot
Ennél a pénzintézetnél jelenleg nincs személyi kölcsön ajánlatunk. Nézd át a legkedvezőbb konstrukciókat vagy kalkulálj személyes céljaidhoz igazítva és hasonlítsd össze még több bank személyi hitel ajánlatát.
Sajnáljuk, nem sikerült a találati listát betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
UniCredit Bank
UniCredit Stabil kamat személyi kölcsön
22 194 Ft
12,57%
végig fix
1 331 637 Ft
 • Prémium aktív extra kamatkedvezménnyel, havonta legalább 400.000 Ft jóváírás esetén
A hitel teljes díja: 331 637 Ft / Futamidő: 12-96 hónap / THM: 11,46%-14,37%
promóció
22 194 Ft
12,57%
11,9%
végig fix
5 év
1 331 637 Ft
nincs
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
CIB Bank
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön
23 049 Ft
14,45%
végig fix
1 382 940 Ft
 • AKTÍV250 kedvezménnyel, havonta min. 250.000 Ft jóváírás esetén
A hitel teljes díja: 382 940 Ft / Futamidő: 12-84 hónap / THM: 13,31%-14,45%
promóció
23 049 Ft
14,45%
13,39%
végig fix
5 év
1 382 940 Ft
nincs
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
UniCredit Bank
UniCredit Stabil kamat személyi kölcsön
22 144 Ft
15,38%
végig fix
1 408 327 Ft
 • Prémium aktív extra plusz kedvezménnyel, havonta legalább 400.000 Ft jóváírás és Generali csoportos hitelfedezeti biztosítás kötése esetén
A hitel teljes díja: 408 327 Ft / Futamidő: 24-96 hónap / THM: 13,26%-19,26%
promóció
22 144 Ft
15,38%
11,8%
végig fix
5 év
1 408 327 Ft
nincs
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
Frissítve: 2022.10.02.
Add meg az adataidat, hogy kollégánk megkereshessen! Add meg az adataidat, és indul az online igénylésed!
Hibás vezetéknév
Hibás keresztnév
+36
Hibás telefonszám
Hibás email cím
Hibás település név
Szerepelsz a KHR/BAR listán? *
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az üzletszabályzatban foglaltakat.
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
vissza az oldalra
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra! vissza az oldalra

Miért ajánlja a money.hu hitelszakértője az MKB Személyi Kölcsönt?

többféle konstrukció jövedelemszinthez igazodva
fix kamatozás a teljes futamidő alatt
szabadon felhasználható
online igényelhető
kisebb összeg is felvehető gyorsan, fedezet nélkül
hitelkiváltásra is használható

Az MKB Személyi Kölcsönön belül több konstrukcióból is választhatunk:

A konstrukciók az igényelhető hitelösszegben és az elvárt jövedelemben térnek el egymástól. Magasabb jövedelem esetén kedvezőbb kamatozású terméket is igényelhetsz.

Mire használható az MKB személyi kölcsön?

Számtalan oka lehet, hogy hirtelen egy jelentősebb összegre van szükséged, mint például egy nagyobb értékű műszaki cikk cseréje, autóvásárlás vagy lakásod felújítása. Mindezek finanszírozására nyújt megoldást a személyi kölcsön, mely szabadon felhasználható, nem kell hozzá ingatlan fedezet, mindössze rendszeres jövedelmet kell igazolnod.

Ezeken a gyakori hitelcélokon túl az MKB személyi kölcsönével más banknál lévő tartozásaidat is kiválthatod. Ez lehet akár egy másik, magasabb kamatozású személyi kölcsön, áruhitel, hitelkártya-tartozás, folyószámla-hitel, de akár autóhitel és jelzáloghitel is.

MKB Személyi Kölcsön

Mini és Mini Plus Személyi Kölcsön

A Mini és Mini Plus Személyi Kölcsön 100 ezer forint jövedelemtől igényelhető 500 ezertől és 3 millió forintig terjedő összegig, 12-84 hónapra. A Mininél a THM 26, míg a Mini Plusnál 21. Az éves kamat pedig 22,99, illetve 18,99 százalék.

Midi és Midi Plus Személyi Kölcsön

A Midi és Midi Plus személyi kölcsönök az elvárt jövedelem – ami havi nettó 150 ezer forint – és az igényelhető összeg tekintetében, ami 500 ezer és 7 millió forint közötti, nem térnek el egymástól. A futamidő is mindkét konstrukció esetében 12-84 hónapos.

Ugyanakkor míg a Midi esetén a THM 17,5 százalék, addig a Midi Plus-nál ez 14 százalék.

Maxi és Maxi Plus Személyi Kölcsön

A Maxi és Maxi Plus Személyi Kölcsön igényléséhez havonta minimum nettó 300 ezer forintot kell keresned. Mindkét terméknél 500 és 10 millió forint közötti összeget vehetsz fel 12-84 hónapos futamidőre. A különbség a THM-nél, valamint az éves kamatnál mutatkozik. A Maxinál 13,4, a Maxi Plusnál 9,5 a teljes hiteldíj mutató, míg az éves kamat 12,49, illetve 8,99 százalék.

Extra és Extra Plus Személyi Kölcsön

.Az Extrát, valamint az Extra Plus-t 600 forintos jövedelemtől kérheted. A felvehető hitel 500 ezer és 10 millió forint között mozog, a futamidő itt 1-7 év.

A különbség itt is a THM, valamint az éves kamat között van. Az Extránál 9,5, míg az Extra Plusnál 8,99 százalék a teljes hiteldíj mutató. Az éves kamat pedig 8,4, valamint 7,99 százalék.

Az MKB Személyi Kölcsön kínálatának részletezése után elmondható, hogy minél feljebb lépdelünk a kategóriákban, annál több jövedelmet kell bemutatni, cserében viszont annál kevesebb lesz a THM, valamint az éves kamat. A Plus konstrukciókat azok vehetik igénybe, akik már rendelkeznek MKB bankszámlával, vagy nyitnak egyet és vállalják, hogy a jövedelmüket arra utaltatják. A törlesztés módja lehet állandó átutalási, vagy csoportos beszedési megbízással. A sima, vagyis a nem Plus kondíciók esetében pedig postai csekkel is.

Az MKB Személyi Kölcsönökkel kamatkedvezményt is kaphatsz.

Melyek az MKB személyi kölcsön konstrukciók igénylésének feltételei?

 • állandó magyarországi lakcím,
 • betöltött 18. életév,
 • amennyiben 21 év alatt, vagy 66 év felett vagy, úgy szükség van egy 21-66 év közötti adóstársra,
 • legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszony, vagy 6 hónap a jelenlegi és az előző munkahelyen összesen, legfeljebb 30 nap megszakítással, úgy, hogy az aktuális munkahelyen legalább 3 hónapja dolgozol, és nem állsz próbaidő alatt,
 • külföldi állampolgárként szükséges bevonnod egy magyar állampolgárságú adóstársat,
 • külföldi munkaviszony esetén határozatlan idejű munkaszerződéssel kell rendelkezned, és legalább 9 hónapja a jelenlegi munkahelyeden kell, hogy dolgozz, vagy pedig legalább 3 hónapja, ha korábbi külföldi munkahelyeden legalább 2 évet eltöltöttél,
 • vállalkozóként minimum 12 hónapos vállalkozói múltat kell igazolni,
 • online igénylés csak magyar állampolgárként lehetséges és kizárólag magyarországi jövedelmet fogad el a bank, külföldről származó fizetést nem,
 • amennyiben a Plus konstrukciókat veszed igénybe, rendelkezned kell bankszámlával, vagy nyitnod kell egyet az MKB-nál, és a fizetésed erre a számlára kell, hogy érkezzen
 • nem lehet az igénylőről negatív információ a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR)

Milyen dokumentumok szükségesek?

Szükséged lesz érvényes személyi igazolvány, vagy jogosítvány vagy útlevél bemutatására, lakcímkártyával együtt.

Külföldi állampolgárként kevesebb mint négy éve kiállított személyi igazolványra, vagy állandó tartózkodási kártyára, vagy pedig egy olyan hatósági bizonyítványra van szükséged, amely legalább 4 év Magyarországon tartózkodást igazol. Emellett a lakcímet igazoló dokumentumot is be kell mutatnod.

A személyes okmányok bemutatása mellett természetesen a jövedelmed is igazolnod kell:

 • Alkalmazottként munkáltatói igazolásra lesz szükséged három havi bankszámlakivonattal. Amennyiben fizetésed MKB-nál vezetett bankszámlára érkezik, akkor három havi munkabér jóváírás szükséges.
 • Vállalkozóként NAV jövedelemigazolásra, vagy NAV nullás igazolásra lesz szükség.
 • Nyugdíjasként éves nyugdíjértesítő (ez 65 év alatt mindenképp szükséges) és egyhavi számlakivonat, vagy háromhavi MKB-s számlakivonat szükséges.
 • A bank emellett saját névre szóló vezetékes vagy mobiltelefonhoz kapcsolódó telefonszámlát is kér.

Hitelkiváltás esetén be kell mutatnod a banknak a korábbi hitelszerződést, a hitelről szóló éves értesítést, és az igazolást arról, hogy rendben törleszted a a hitelt.

Milyen költségekkel kell számolni MKB személyi kölcsön igénylésénél?

Az MKB nem számít fel folyósítási költséget. Előtörlesztésnél 1 éven túli futamidő esetén az az előtörlesztett összeg 0,5 százalékát kell fizetni, 1 éven belül pedig ingyenes. 

Ezen felül – értelemszerűen nem minden hitelnél felmerülő – szerződésmódosítási, adminisztráció, pénztári befizetési díjjal, illetve késedelmes fizetés esetén késedelmi kamattal kell számolni.

Online igénylés

Az MKB valamennyi személyi kölcsönénél biztosítja az online hitelfelvétel lehetőségét – ehhez legalább 21 évesnek kell lenned. Amennyiben online veszed fel a kölcsönt, úgy nem használhatod hitelkiváltásra, és adóstársat sem vonhatsz be, a törlesztés csak állandó átutalási megbízással történhet. Online igénylésnél egyes konstrukcióknál maximalizálva van a felvehető hitelösszeg: Maxi, a Maxi Plus, az Extra, valamint az Extra Plus esetében 7 millió forintnál többet nem igényelhetsz.

Ugyanakkor hitelkiváltásra csak bankfiókban történő igénylés esetén használhatod az MKB Személyi Kölcsönt, online erre nincs lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsönt is igényelhetsz az MKB Banknál.

MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Egy személyi kölcsön akkor lehet fogyasztóbarát, ha a konstrukció megfelel a Magyar Nemzeti Bank által támasztott feltételeknek. A fogyasztóbarát pénzügyi termékeket azért vezette be a jegybank, hogy átláthatóbbá váljon a piac, könnyebben lehessen választani a palettáról az azonos feltételekkel versenyző termékek közül.

A fogyasztóbarát személyi kölcsönnél pontosan láthatod, hogy milyen díjakat kell fizetned, a különböző fogyasztóbarát ajánlatokat pedig egyszerűen összehasonlíthatod és kiválaszthatod a számodra legjobb ajánlatot. Fontos azonban tudni, hogy a fogyasztóbarát kölcsönöknél kedvezőbb feltételekkel, elsősorban kedvezőbb kamatozással és így kisebb törlesztőrészlettel elérhető kölcsönök is lehetnek a piacon, épp ezért érdemes mindig a teljes palettán körülnézni.

Az MKB fogyasztóbarát személyi hitele kizárólag szabad felhasználásra igényelhető, hitelkiváltásra nem. Minimum havi nettó 350 ezer forintos jövedelemhez köti a bank, hogy az 500 ezer és 7 millió forint közötti összeget felvehesd 12-84 hónapos futamidőre. A THM 12,9 az éves kamat fix 11,99 százalék. A kölcsönt online is igényelheted. A törlesztés csoportos beszedési megbízással, vagy állandó átutalási megbízással történik.

A hiteligénylés feltételei

 • 25 és 60 év közötti magyar állampolgár vehet fel MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsönt, aki rendelkezik állandó magyarországi lakcímmel.
 • Legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszonyt kell igazolnod, vagy 6 hónap a jelenlegi és az előző munkahelyen összesen, legfeljebb 30 nap megszakítással, úgy, hogy az aktuális munkahelyen legalább 3 hónapja dolgozol, és nem állsz próbaidő alatt. 
 • Csak határozatlan munkaszerződés jöhet szóba és kizárólag magyarországi jövedelmet fogad el a bank, külföldről származó fizetést nem. 
 • Ennél a konstrukciónál adóstárs nem vonható be.
 • Szükséges még 3 havi bankszámlakivonat bemutatása, amin látszik a jövedelemátutalás.
 • Valamint vezetékes, vagy mobiltelefonszámmal is rendelkezned kell. 
 • Fontos továbbá, hogy ne legyen negatív negatív információ a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR)
 • Vállalkozóként minimum 1 éves vállalkozói múlt igazolását várja el a bank.
 • Nyugdíjasként is igényelheted a kölcsönt.

A szükséges dokumentumok és a kölcsönnel kapcsolatos költségek megegyeznek a sima MKB személyi kölcsönnél felsoroltakkal.

Kíváncsi vagy a többi bank ajánlatára?
Személyi kölcsönök összehasonlítása
Jövő májusban jön az MBH Bank
2023 májusában egyesül a Magyar Bankholdinghoz tartozó MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt., és MBH Bank Nyrt-ként folytatja működését.
Tovább a cikkre
Akarsz VIP-hiteles lenni? A bankoknál ezt most megteheted.
Az átlagadósok kisebb kamat és így kisebb törlesztőrészlet mellett kapnak hitelt ma már a bankoknál, mint a legjobb adósoknak meghirdetett standard kamat. Az egyre fogyó számú ügyfelekért folyó versenyben ugyanis a bankok egyedi kamatkedvezményekkel segítik azt, hogy a kölcsönügylet megvalósulhasson – a money.hu szakértői szerint ezek elérésében nagy segítséget jelentenek a tanácsadók.
Tovább a cikkre
Így védheted ki a jegybanki kamatemelést a hitelednél
Az MNB gyors kamatemeléseinek követése a mai kamatszintek mellett kiárazza a bankokat az ügyfelekért folyó versenyből.
Tovább a cikkre
Egyre inkább érdemes a banki betéti kamatokat figyelni
Kilenc éves csúcson vannak a lakossági betéti kamatok, van már 6 százalék feletti ajánlat is – de ehhez a kisebb bankok ajánlatait érdemes átnézni.
Tovább a cikkre

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.

A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "hirdetés" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése.
A kiemelés nélküli lista megtekintéséhez kattints ide

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.

A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.