Hitelkiváltás kalkulátor

Hibás hitelösszeg
Hibás összeg
Hibás futamidő
Válassz bankot
Szeretnéd jobban kezedben tartani a hiteleidet? Hitelkiváltó személyi kölcsönnel meglévő, drágább kölcsöneidet, hitelkártyáidat cserélheted le. Ingatlanfedezet nélkül, rendszeres jövedelemmel igényelheted. Meglévő hiteleid, hitelkártyáid havi részletét csökkentheted, és egyszerűbb is lesz egyfelé törlesztened mindent.
Sajnáljuk, nem sikerült a találati listát betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!

Legkedvezőbb hitelkiváltás ajánlatok

UniCredit Bank
UniCredit Stabil kamat személyi kölcsön
52 798 Ft
12,57%
végig fix
4 435 023 Ft
  • Prémium aktív extra kamatkedvezménnyel, havonta legalább 400.000 Ft jóváírás esetén
A hitel teljes díja: 1 435 023 Ft / Futamidő: 12-96 hónap
promóció
52 798 Ft
12,57%
11,9%
végig fix
7 év
4 435 023 Ft
nincs
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
Raiffeisen Bank
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Hitelkiváltó Plusz kedvezménnyel)
54 494 Ft
14,13%
végig fix
4 607 527 Ft
  • Jövedelemátutalás nélkül új ügyfeleknek
  • Hitelkiváltó és hitelkiváltó plusz kamatkedvezménnyel is
A hitel teljes díja: 1 607 527 Ft / Futamidő: 36-84 hónap
promóció
54 494 Ft
14,13%
12,95%
végig fix
7 év
4 607 527 Ft
30 000 Ft
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
CIB Bank
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön
55 520 Ft
14,45%
végig fix
4 663 652 Ft
  • AKTÍV250 kedvezménnyel, havonta min. 250.000 Ft jóváírás esetén
A hitel teljes díja: 1 663 652 Ft / Futamidő: 12-84 hónap
promóció
55 520 Ft
14,45%
13,39%
végig fix
7 év
4 663 652 Ft
nincs
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
K&H Bank
K&H kiemelt személyi kölcsön
57 722 Ft
16,64%
végig fix
4 917 943 Ft
  • Nettó 300.000 Ft igazolható jövedelemtől
  • Kamatkedvezmény a jövedelmed K&H Bankhoz utalása esetén
A hitel teljes díja: 1 917 943 Ft / Futamidő: 24-84 hónap
promóció
57 722 Ft
16,64%
14,9%
végig fix
7 év
4 917 943 Ft
22 500 Ft
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
Cofidis
Cofidis Adósságrendező Hitel
68 370 Ft
23,1%
végig fix
5 743 102 Ft
  • Fix kamattal és akár extra szabadon felhasználható összeggel
  • Már nettó 80.000 Ft jövedelemtől igényelhető
A hitel teljes díja: 2 743 102 Ft / Futamidő: 84-84 hónap
promóció
68 370 Ft
23,1%
20,96%
végig fix
7 év
5 743 102 Ft
nincs
Töltés...
Sajnáljuk, nem sikerült a részleteket betölteni.
Kérjük, próbáld meg újra!
Frissítve: 2022.10.02.
Add meg az adataidat, hogy kollégánk megkereshessen! Add meg az adataidat, és indul az online igénylésed!
Hibás vezetéknév
Hibás keresztnév
+36
Hibás telefonszám
Hibás email cím
Hibás település név
Szerepelsz a KHR/BAR listán? *
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az üzletszabályzatban foglaltakat.
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
vissza az oldalra
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra! vissza az oldalra
Vehetek fel személyi kölcsönt hitelkiváltásra?

Igen. A hitelkiváltással ugyanakkor  akkor érdemes élni, ha az új hiteled kamata kedvezőbb lesz, mint a fennálló tartozásé és ennek következtében csökken a törlesztési teher, kisebb lesz a havi törlesztőrészlet. 

Lehet hitelkiváltásban akkor is gondolkodni, ha fizetési nehézségeid lépnek fel és ezért a fennálló tartozást szeretnéd időben széthúzni azzal, hogy az új hitellel futamidőt hosszabbítasz és így a törlesztőrészleted kisebb lesz. Ezt ugyanakkor nem ajánljuk, hiszen így összességében komoly mértékben növeled a törlesztési terhed.

A hitelkiváltás célja lehet egyetlen korábbi hitel kiváltása, amikor a korábbi magasabb kamattal bíró hitelünket olcsóbb kölcsönre cseréljük. Ilyen esetekben nem feltétlenül maradunk ugyanannál a hiteltípusnál, hanem olcsóbb konstrukcióval váltjuk le a korábbi hitelt. 

Milyen hitelt célszerű személyi kölcsönnel kiváltani?

A magas kamat és a teljes hiteldíj mutató miatt érdemes lehet a korábban felvett áruvásárlási kölcsönt, a hitelkártya– és folyószámlahitel tartozást kisebb kamatozású személyi hitellel kiváltani.

Arra is van lehetőséged, hogy egy kiváltó hitellel több, egyszerre fennálló kölcsönt is lecserélj egyetlen személyi hitelre. Ebben az esetben egyrészt több, magasabb kamatozású terméktől tudsz megszabadulni, ráadásul a jövőben csak egy kölcsönt kell törlesztened.

Miután a hitelkeret jellegű kölcsönök (hitelkártya tartozás és folyószámla hitelkeret) a jövedelemarányos törlesztőrészlet mutatóba nem az aktuális tartozás, hanem a hitelkeret alapján számított érték alapján számítanak be, ezen kölcsönök lecserélése esetén nőhet az az összeg, amit a jövedelmedből törlesztésre fordíthatsz. Így a hitelcsere idején további kölcsönösszeget is igényelhetsz, ha van olyan beruházási célod, ami ezt indokolttá teszi. 

Fontos ugyanakkor, hogy a hitelcserével ne újabb hitellehetőségként kalkulálj, hiszen a termék elsődleges célja a hitelterheid csökkentése, a tartozás és a futamidejének optimalizálása. 

Mire érdemes kiváltani a személyi kölcsönt?

Ha személyi kölcsönt szeretnél kiváltani, akkor egy másik személyi kölcsön szóba jöhet, de ott nem biztos, hogy összességében jobb ajánlat születik.
Viszont szinte biztosra mehetsz, ha a személyi kölcsönöd szabadfelhasználású jelzáloghitelre cseréled. Ebben az esetben azonban kockázatot jelent az ingatlanodra a hitelért cserébe bejegyzett
jelzálog.

Aligha ezt akarták – a spekulálók a kamatstop igazán nagy nyertesei
A money.hu számításai szerint tavaly év végéig 3 havi törlesztőrészletet spórolt az az ügyfél, aki 2018-ban nem hallgatott az MNB tanácsára és változó kamatozású hitelt vett fel.
Tovább a cikkre
Moratórium: drágább a leves, mint a hús – a hitelcsere jobb megoldás
Egy 10 milliós hitel esetében összességében akár 2 millió forinttal is nőhet annak az ügyfélnek a teljes törlesztési terhe, aki él a kormány újabb moratórium-hosszabbításával.
Tovább a cikkre
Az MNB segít a lakáshiteleseknek
Nem lenne meglepő, ha következő hónapokban akár speciális, jövőbeli automatikus hitelcserét ajánló banki ajánlat is feltűnne az ügyfelekért versenyző pénzintézetek valamelyikénél.
Tovább a cikkre
Hiába a rizikó, a legtöbben nem fixesítik jelzáloghitelüket
A vártnál kevesebben kérik rövid, éven belül változó kamatozású jelzáloghitelük hosszú kamatperiódusúra cserélését, vagyis fixesítését az Erste Banknál.
Tovább a cikkre

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.

A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "hirdetés" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése.
A kiemelés nélküli lista megtekintéséhez kattints ide

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.

A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.