A mi sztorink

Kik vagyunk?

money.hu csapata pénzpiaci elemzőkből és profi webfejlesztőkből áll. 2011-ben indultunk, akkor BankRáció.hu-ként ismert minket a magyar piac. 2015-ben csatlakoztunk a 100%-ban magyar tulajdonú ingatlan.com csoporthoz. 2019-től pedig money.hu néven folytatjuk utunkat.

 

Mi a célunk?

Az ingatlan.com piacvezető hirdetési portálként már 20 éve dolgozik a teljeskörű, etikus, hatékony ingatlanpiac megteremtésén. Ugyanez a küldetésünk a  pénzügyek területén is: a money.hu független, etikus szereplőként teljeskörű, átlátható képet ad a banki és pénzügyi termékek piacáról, hogy ügyfeleink hatékonyan, pénzt és időt spórolva érjék el céljaikat.

Célunk, hogy érthetővé tegyük a pénzügyi piacot: megmutatjuk a lehetőségeket, összehasonlíthatóvá tesszük a bankok ajánlatait, így segítünk a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. Azért dolgozunk,  hogy te a számodra legjobb döntéseket hozhasd meg.

 

Hogyan csináljuk?

Függetlenek vagyunk, a banki termékeket objektív szempontok alapján sorrendezzük számodra.

Kalkulátoraink segítségével egyszerűen és gyorsan testreszabhatod, összehasonlíthatod, majd kiválaszthatod a számodra legjobb konstrukciót. Szakértői tartalmainkkal, útmutatóinkkal, fogalom magyarázatainkkal is segítünk abban, hogy eligazodj a sokszor bonyolultnak tűnő pénzügyi megoldások közt és megtaláld a neked valót.

 

Miért érdemes velünk kalkulálnod?

Mindössze néhány adatod megadását követően kilistázzuk a számodra elérhető ajánlatokat, nem kell végigböngészned a bankok weboldalait vagy bemenned a bankfiókokba.

Részletes keresés funkcióval még inkább a saját igényeidre szabhatod, pontosíthatod a találatokat.

Nem szakmabeliként szinte lehetetlen a hitelajánlatokat átlátni és sorrendbe rakni, ezért rengeteg időt és főképp pénzt takaríthatsz meg azzal, hogy összehasonlítva kapod meg a banki termékeket, melyek között olykor milliós különbségek is lehetnek.

A főbb adatok mint THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg mellett más fontos jellemzőket is megmutatunk, amelyeket egyébként csak a banki hirdetményekben találsz meg.

Hitelkalkulátorunk az aktuális banki kondíciós listák alapján dolgozik. Az adatokat rendszeresen ellenőrizzük, karbantartjuk.

 

Hogyan segítünk a hitelfelvételben?

A money.hu kizárólagos lakáshitel szakértője a Money Network Kft. pénzügyi közvetítő csapata. A közel 500 hitelszakértőből álló tanácsadó hálózat az ország egész területén díjmentesen segíti lakáshitel igénylésed a hozzá kapcsolódó állami támogatásokkal együtt. Több mint 21 év tapasztalat és évente 80 milliárd forint közvetített hitel a garancia arra, hogy a legjobb kezekben leszel, amennyiben velünk intézed hiteled.