Bemutatkozás

Kik vagyunk?

money.hu csapata pénzpiaci elemzőkből, hitelezési szakértőkből és profi webfejlesztőkből áll. 2011-ben indultunk, akkor BankRáció.hu-ként ismert minket a magyar piac. 2015-ben csatlakoztunk a 100%-ban magyar tulajdonú ingatlan.com csoporthoz. 2019-től pedig money.hu néven folytatjuk utunkat.

 

Mi a célunk?

Az ingatlan.com piacvezető hirdetési portálként már 20 éve dolgozik a teljeskörű, etikus, hatékony ingatlanpiac megteremtésén. Ugyanez a küldetésünk a  pénzügyek területén is: a money.hu független, etikus szereplőként teljeskörű, átlátható képet ad a banki és pénzügyi termékek piacáról, hogy ügyfeleink hatékonyan, pénzt és időt spórolva érjék el céljaikat.

Célunk, hogy érthetővé tegyük a pénzügyi piacot: megmutatjuk a lehetőségeket, összehasonlíthatóvá tesszük a bankok ajánlatait, így segítünk a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. Azért dolgozunk,  hogy te a számodra legjobb döntéseket hozhasd meg.

 

Hogyan csináljuk?

money.hu csapatában olyan szakemberek dolgoznak, akik a bankok ajánlatait, a banki ügyintézőket és az ingatlanpiacot is jól ismerik. Tudjuk, hogy a hitelen akár az álomotthonod is múlhat.

Függetlenek vagyunk, a bankok legkedvezőbb ajánlatait egyszerre tudod áttekinteni nálunk. Amikor kollégánkkal beszélsz, olyan, mintha az összes bank ügyintézőjével egyszerre tárgyalnál.

Hasonlítsd össze és válaszd ki azt, ami neked a legjobb, mi hozzáadjuk a szakértelmünket és segítünk a megvalósításban. Ráadásul az adminisztrációval sem kell bajlódnod, hiszen a teljes papírmunkát elvégezzük helyetted. Mi így segítünk, hogy megtaláld a neked való pénzügyi megoldást.

 

Hogyan lehetünk függetlenek?

Amikor bemész egy bankba hitelt intézni, akkor a bank munkatársai csak az adott bank hiteléről és folyamatairól tudnak téged tájékoztatni. Ezzel szemben a mi kollégáink a hitelpiac teljes kínálatáról, az adott bank egyedi  folyamatairól adnak részletes felvilágosítást és segítenek téged, hogy stresszmentesen juss hozzá a hiteledhez. A mi célunk, hogy a számodra legjobb döntést hozd meg, a sikeres üzlet után pedig ajánlj minket másoknak is.

Nem érdekünk egyik szolgáltató, vagy bank ajánlatát sem előnyben részesíteni, ezért te is biztos lehetsz abban, hogy a számodra legjobb megoldást fogjuk ajánlani.

 

Hogy lehet ingyenes ez a profi szolgáltatás?

Hitelezési szakértőink végigkísérnek téged a hitelfelvétel teljes folyamatán, eközben nem csak neked, hanem a banknak is segítenek, hiszen pontosan kitöltött adatlapokat, időre bemutatott igazolásokat és más dokumentációt is előkészítünk ügyfeleinknek - azaz neked. Ezzel időt és munkát is spórolunk a banki ügyintézőknek, és persze neked is. A pénzintézetek a megtakarított költségből ezért jutalékot fizetnek nekünk, ha a folyamat sikeresen zárul, vagyis folyósításra kerül részedre a hitel. Ezért díjmentes ügyfeleinknek a money.hu szolgáltatása.