Szabó Dániel-Hitelszakértő

Szabó Dániel
Budapest

Hitelszakértő
Telefonszáma:
+36303535955
MNB regisztrációs száma:
27182884
Szakértői csapat tagságának kezdete:
2018-01-08

Bemutatkozás:

Mindig fontos szempont volt számomra, hogy olyan munkám legyen amivel értéket teremthetek másoknak így amikor pénzügyi szektorban kezdtem dolgozni azonnal láttam milyen fontos segíteni az ügyfeleket. Sajnos megfelelõ segítség nélkül Magyarországon kevésbé hoznak jó döntéseket az emberek pénzügyi szempontból hiszen az oktatási rendszer nem tanít meg az alapokra sem. 

Ezért okoz külön örömet amikor olyan elõnyöket tudok mutatni az ügyfeleimnek amiket máshol még nem hallottak, vagy maguktól nem tudtak volna kihasználni, esetleg eszükbe sem jutott volna pedig sokszor ezekkel milliós összegeket tudunk spórolni! Szeretek koncepcióban gondolkodni ügyfeleimmel tehát a teljes képet nézve minden lehetséges kedvezményt vagy plusz elõnyt kihasználni és közben végig kommunikálni velük, hogy a teljes folyamat átlátható legyen számukra.

Csoportvezetõként igyekszem ugyanezt a mentalitást továbbítani a kollégáimnak is akikkel közösen minden területen együttmūködünk így teljeskörū szolgáltatást nyújtva minden ügyfelünknek. Motiváltak vagyunk és reméljük az önök otthonát is mi segíthetünk majd megvalósítani!

Kérje szakértőnk visszahívását

Add meg a vezetékneved!
Add meg a keresztneved!
Itt nem fogunk elérni.
+36
Itt nem fogunk elérni.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom a Money Network Kft. adatvédelmi tájékoztatóját .
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra!

Megközelíthetőség
1205 Budapest,