Pál Márta Krisztina-hitelszakértő

Pál Márta Krisztina

hitelszakértő
Telefonszáma:
+36209443165
MNB regisztrációs száma:
24951058
Szakértői csapat tagságának kezdete:
2014-03-30

Bemutatkozás:

A fő célom, hogy részletesen, érthetően tájékoztassalak (CSOK, támogatott hitel, Babaváró kölcsön, ÁFA visszaigénylés, kamatperiódus, referencia kamat, végig fix kamat… stb.), valamint az átlátható igénylési folyamat alapján biztonságban érezzed magadat, hogy ezáltal tudj megfelelő döntést hozni!

Engem a bankok fizetnek, ugyanakkora (a jogszabály szerint előírt) mértékben, díjmentes vagyok a számodra és professzionális, mivel ismerem a bankok aktuális ajánlatait, kedvezményeit és napi kapcsolatban vagyok velük, valamint az évek alatt megszerzett tapasztalatok is a szakmai tudásomat bővítik. Az internet világában minden információ beszerezhető, de igen időigényes, ha nem ezen a területen dolgozol, és az idő pénz!
Első diplomámat gazdasági mérnökként szereztem, hitelszakértőként 9 éve foglalkozom jelzáloghitelek és lakáscélú támogatások közvetítésével. Évente közel 3 milliárd Forint hitel kihelyezésében veszek részt, számtalan családnak segítettem már otthonhoz jutni, és megoldásokat találni az olykor kilátástalannak tűnő élethelyzetekben is.

Dolgozzunk együtt, ha gyorsan és gördülékenyen szeretnéd a lakásvásárlásod finanszírozását, és szeretnéd megtudni, hogy melyik bankok ajánlatai a legkedvezőbbek a számodra, de akkor is, ha nem tudod, hogy mekkora összegű hitelt vehetsz fel, átbeszéljük, előminősítést csinálunk és már látni fogod, hogy meddig „nyújtózkodhatsz”
Büszke vagyok arra, hogy Ügyfeleim elégedettek, várom a Te megkeresésedet is, remélem hamarosan találkozunk!
 

Tevékenységi terület:

Budapest és Pest megye

Kérje szakértőnk visszahívását

Add meg a vezetékneved!
Add meg a keresztneved!
Itt nem fogunk elérni.
+36
Itt nem fogunk elérni.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom a Money Network Kft. adatvédelmi tájékoztatóját .
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra!