Ernszt Anikó-Lakáshitel és támogatás szakértő

Ernszt Anikó
Gencsapáti

Lakáshitel és támogatás szakértő
Telefonszáma:
+36309486009
MNB regisztrációs száma:
29037539
Szakértői csapat tagságának kezdete:
2002-01-07

Bemutatkozás:

Közgazdász diplomával rendelkezem, mégis a véletlen sodort a hitelközvetítői pályára több mint 20 évvel ezelőtt. Ugyanennyi ideje vagyok a Hitelnet elhivatottja is. A kezdetektől részese voltam, ahogy a Hitelnet Kft. országos hitelközvetítő irodává nőtte ki magát. Minden szakmai ismeretemet és tudásomat a Hitelnet oldalán szereztem meg. A cég iránti lojalitásban nagy szerepet játszott a cégvezetés emberközpontú szemlélete, alázata és elkötelezettsége a szakma iránt. Én magam is ezt képviselem.

Kiváló szakemberektől sajátítottam el a hitelügyintézés alapjait. Sokukkal közel 2 évtizedes munkakapcsolat köt össze. Jó kapcsolatot ápolok a fióki Ügyintézőkkel és a központi banki Kollégákkal egyaránt. Igyekszem naprakész lenni minden bankpartnerünk hitelkonstrukcióját, díjkedvezményét illetően. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy a Hitelnet honlapján elérhető, valamint Partnereink által használt összbanki hitelkalkulátort én tartom naprakészen.

De ültem már ügyféloldalon is. Intéztem saját része szocpolt, lakásvásárlási hitelt, majd később CSOK és építési hitelügylet szereplője is voltam. Banki és ügyféloldalról egyaránt átlátom a hitelügyintézés folyamatát. Ez kívülállóként sokszor bonyolultnak tűnhet, de tapasztalt, gyakorlott hitelügyintéző segítségével egyszerűen, stresszmentesen bonyolítható.

Kiemelt partnerként sok esetben egyedi kamatot, díjkedvezményeket, kedvező elő- és végtörlesztési lehetőséget tudok kínálni Ügyfeleimnek. A személyre szabott, díjmentes ajánlatokat egyedi igényeknek megfelelően állítom össze. A hitelkérelmek benyújtása előtt előminősítést végzek. S nem utolsó  szempont: a teljes körű hitelügyintézés díjmentes! Forduljon hozzám Ön is bizalommal!

Tevékenységi terület:

Vas megye

Kérje szakértőnk visszahívását

Add meg a vezetékneved!
Add meg a keresztneved!
Itt nem fogunk elérni.
+36
Itt nem fogunk elérni.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom a Money Network Kft. adatvédelmi tájékoztatóját .
Kis türelmet kérünk, ne hagyd el addig az oldalt! Elérhetőséged útban van hozzánk.
Köszönjük!
Hitelszakértőd hamarosan felhív!
Nem kaptuk meg az elérhetőséged, próbáld kérlek újra!

Megközelíthetőség
9721 Gencsapáti,