Kövess minket:

Azt hisszük, hogy tudatosan választunk, pedig nem így van

Azt hihetnénk, hogy a cégek tudatosabbak, mint a lakosság (amely felmérések szerint annyira nem érezte meg a tranzakciós illetéket) és márnem igen tudunk spórolni bankolási költségeinken, de ez nem így van. Hasznos tippekkel segítünk a spórolásban!

Ezek a legdrágább bankok ma Magyarországon

Tízszeres költséget is felszámíthat a bankunk, ha nem jó számlacsomagban vagyunk. Megmutatjuk, hogy hol a legdrágább ma a bankolás.

Így emelik, majd csökkentik a bankok a vállalati számlák költségeit

Megvizsgáltuk, hogy pontosan mi is történik a vállalati számlákkal (ha már van céges számla kalkulátorunk) és segítünk eligazodni. Az utóbbi hetekben lehetett hallani, hogy az UniCredit is tovább akarta hárítani a vállalati ügyfeleire a bankokra utólagosan, egyszeri jelleggel (..) kiszabott tranzakciós illetéket, de aztán meggondolták magukat, látva az ügyfelek és a média felháborodását. Az Erste ezután szintén értesítette az ügyfeleit, hogy ezt a plusz díjat az ügyfeleknek kell megfizetni, de mintha meggondolták volna magukat és az utóbbi időben nem nagyon volt erről szó. A K&H és a CIB azonban más utat választott.

A blogban megjelenő szöveges vélemények csak az író személyes nézeteit tükrözik, nem a money.hu-ét