UPDATE: A mai nap már nem tudunk több lead-et fogadni!

Tegnap napvilágot látott a hír, hogy megszüntetné a lakástakarék-szerződésekhez járó állami támogatást egy, a parlamenthez benyújtott - még nem elfogadott - kormánypárti törvénymódosító javaslat. A jogszabály-módosítás hatályba lépése után a lakástakarék-szerződésekhez nem járna a jelenleg 30 százalékos, évente maximum 72 ezer forintos állami támogatás.

 

 

A hír megjelenése után az ügyfelek megrohamozták szakértőinket. A legtöbben azonnal lakástakarék-szerződést szeretnének kötni, nehogy lemaradjanak az állami támogatásról. Adataink szerint eddig az érdeklődők 60%-a a 4 éves megtakarítás után érdeklődött. Ám sokan már előre gondolkodnak, és inkább választják, hogy 10 évig takarékoskodnak, hogy az évi 72.000 forintos állami támogatást a lehető leghosszabb ideig meg tudják kapni.

 

Te se maradj le róla, kösd meg lakás-takarékpénztári megtakarításodat még ma! Szakértői csapatunk díjmentesen segít az ügyintézésben. Valószínűleg a közeljövőben nem lesz lehetőséged ilyen mértékű állami támogatással megtakarítást kötni. Évente akár 72.000 forintot is kaphatsz szerződésenként, mert a jogszabály hatálybalépése előtt megkötött lakás-takarékpénztári szerződésekre a módosítás nem vonatkozik.