Nemrég megújult az Oney által kínált Auchan kártya, egyesítve az Auchan áruházak két éve indított Bizalomkártya programját az eddigi Bevásárlókártyával. Aki még többet szeretne kihozni vásárlásából, az most az új Auchan kártyával veheti igénybe egy nemzetközi MasterCard hitelkártya összes előnyét, egyben megtriplázva a Bizalomkártya kedvezményeit is.

 

Az Auchan áruházak törzsvásárlói kártyája, az ingyenes Bizalomkártya minden, Auchan áruházban történő vásárláskor elköltött 1000 forintonként 10 Bizalompontot nyújt a kártya tulajdonosának, Auchan töltőállomásokon pedig bármely típusú üzemanyag vásárlása esetén - minden egész liter után - 2 Bizalompont gyűjthető. A pontgyűjtés felső határa tranzakciónként 500 pont, azaz egy 50 000 forintos vásárlás során akár 500 ponttal is gazdagodhat a Bizalomkártya tulajdonosa. Hétfőnként a nyugdíjasok, péntekenként pedig a családosok 1000 forintonként 10 helyett 30 Bizalompontot kapnak az áruházi vásárlásaik során.

 

 

 

Háromszor gyorsabban gyűlnek a pontok az új Auchan kártyával

 

Az Oney által kibocsátott, szeptemberben megújult Auchan kártyával a Bizalompontok háromszor gyorsabban gyűjthetőek, azaz 1000 forintonként 30 Bizalompont jár az Auchan Áruházakban történő vásárláskor minden nap, az Auchan benzinkúton történő tankolás után pedig 2 helyett 6 Bizalompont (az automata benzinkút kivételével). Ehhez elég az Auchan kártyával fizetni, tehát nem szükséges a fizetésre használt bankkártya mellett a Bizalomkártyát is magunknál tartanunk.

 

Az összegyűjtött pontok az Auchan áruházak pénztárainál történő fizetéskor válthatók be, 1000 Bizalompontonként 500 forint értékben. A minimum beváltási érték 1000 Bizalompont, tehát legkevesebb 500 forintot lehet alkalmanként Bizalompontokkal rendezni a blokk végösszegéből.

 

Az Auchan kártya használata során is éppúgy lehet fizetni a Bizalompontokkal, mint a Bizalomkártyával, ilyenkor a Bizalompontokkal rendezett rész feletti összeget kell csak a hitelkártyával kifizetni.

 

 

A Bizalomkártya előnyein túl

 

Az Auchan kártya előnyei egyáltalán nem merülnek ki annyiban, hogy segítségével a Bizalomkártyánál gyorsabban gyűlnek a pontok az Auchan áruházakban történő vásárlások során.

 

A fenti kedvezmények mellett csak Auchan kártyával érhető el az 5 százalékos azonnali kedvezmény az Auchan piros logós sajátmárkás (madárkás) termékeire. Itt tehát nem Bizalompontot kap a vásárló, hanem már a kasszánál ennyivel kevesebbet kell fizetnie, amennyiben azt Auchan kártyával rendezi.

 

Szintén kizárólag az Auchan kártyások számára érhető el az Auchan áruházakban történő vásárláskor, hogy rendelkezzenek a részletfizetési kedvezményről. A Plusz3 fizetési opcióval egyetlen gombnyomással 3 havi kamatmentes részletben is visszafizetheti vásárlását minden Auchan kártya birtokos. A lehetőség 30.000 forint és 100.000 forint közötti vásárlások során választható.

 

 

Az Auchan áruházakon túl

 

A Bizalomkártyával ellentétben az Auchan kártya birtokosai az Auchan áruházakon kívüli vásárlások során is kapnak Bizalompontokat. Minden Auchan kártyával történő belföldi vagy külföldi, bolti vagy internetes vásárlással 1000 forintonként 10 Bizalompontot gyűjtenek a kártyabirtokosok, vagyis pont annyi kedvezményt kapnak, mint a Bizalomkártyások az Auchan Áruházakban. Az Auchan kártya birtokosok így az egész világon minden egyes vásárlásuk után megkapják az Auchan áruházak alapszintű törzsvásárlói kedvezményeit.

 

Az Auchan kártyás vásárlással elköltött pénzt a következő visszafizetési határidőig kamatmentesen lehet visszafizetni, amely legfeljebb 40 napos kamatmentes időszakot jelent, de a kártyabirtokos bármelyik hónapban dönthet úgy, hogy a tartozásának csak egy részét fizeti ki és hitelkamat ellenében részletekben fizeti ki a fennmaradt tartozását a következő hónapokban.

 

 

 

Pénzügyi előnyök

 

Az Auchan kártya MasterCard nem dombornyomott érintéses hitelkártyaként használható az interneten és a boltokban is mindenhol, ahol a kártyaelfogadás elektronikusan történik. A kártyabirtokos pénzt kérhet a hitelkeretéből a saját vagy házastársa lakossági bankszámlájára telefonon, írásban, sőt SMS-ben is, mely szolgáltatás díja kedvezőbb a készpénzfelvételnél. Az induló160 000 forintos hitelkeret legfeljebb 800 000 forintig bővíthető, és a kártya mellé hitelfedezeti biztosítás is kérhető.

 

Az Auchan kártya birtokosa megoszthatja a kártya előnyeit házastársával vagy élettársával is, amennyiben a hitelkeretéhez kapcsolódó társkártyát igényel a számára. A társkártya kézhezvételétől kezdve a kártyabirtokosok egymástól függetlenül is élhetnek a korábban ismertetett kedvezményekkel.

 

 

Most érdemes csatlakozni!

 

Az Auchan kártya megújult előnyeit Ön is könnyen élvezheti. A programhoz meglévő és új ügyfelek egyaránt csatlakozhatnak online vagy bármely belföldi Auchan áruház Pénzügyi Sarkában. A korábbi Auchan kártya birtokos vásárlók most ingyen és kártyacsere nélkül tudnak belépni a megújult programba.

 

A csatlakozáskor nem feltétel a Bizalomkártya megléte, az új programban az Auchan kártya birtokosai automatikusan törzsvásárlókká válnak. Amennyiben valakinek a csatlakozáskor már van Bizalomkártyája, azt összevonják az Auchan kártyával, így azt nem kell használnia a továbbiakban.

 

Internetes regisztráció: www.auchankartya.hu , www.oney.hu/auchankartyacsatlakozas

 

A THM a 83/2010. (III.25) Korm. Rendelet szerint 36,83 százalék, a vásárlás napjától függően, 375 000 forint és 1 év futamidő figyelembevételével. A főkártya éves díja az első tranzakciót követő első évben 0 forint, majd a második évtől kezdve évente 3.300 forint, amíg az évforduló hónapjában a hitelkártyaszámlán tartozás áll fenn. A társkártya éves díja 1.650 forint. A havi számlavezetési díj a hitel törlesztési módjától függ. Ha az ügyfél banki átutalással fizeti vissza a tartozását, 250 forint, ha pedig sárga csekkel, akkor 400 forint. A kártyával történő belföldi, külföldi és internetes vásárlás egyaránt díjtalan.