Bemutatjuk azt a bankot, amellyel mindenki csak nyerhet, hiszen Magyarországon olyan egyedülálló újdonságok várják, mint VideóBank, SMS-díjak nélküli üzenet a tranzakcióról (GRÁNIT Üzenő), prémium feltételek nélküli platina betéti bankkártya, no és persze vonzó betéti kamat- és számlakondíciók. Ki gondolná, hogy egy magyar és részben állami tulajdonnal is rendelkező bank 4 év alatt olyan sikert ér el, amelyre még a nemzetközi média is felfigyelt?  

 

A 2010-ben zöldmezős bankként indult GRÁNIT Bank négy év alatt nyereségessé vált, amely nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő teljesítménynek számít. A profit révén a hitelintézet azon kevés hazai bankok egyike lett, amelyik nyereséggel zárhatta a 2014-es évet. Mérlegfőösszege meghaladja a 100 milliárd forintot, ami 4 év alatt 20-szoros bővülésnek felel meg.  

A jelentős növekedést ráadásul úgy érte el a hitelintézet, hogy a nem teljesítő hitelek aránya nulla százalék. A kihelyezett hitelek kiváló minőségét, a bank konzervativizmusát a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ez év februárjában lezárult vizsgálata is megerősítette és megállapította, hogy  a bank  sikeresen hajtja végre a 10 éves stratégiai tervét. A hitelek mellett a növekedés másik pillére a vonzó betéti kamatok, annak köszönhetően, hogy a bank a költséghatékony online bankolásra építi fel az ügyfelekkel való kapcsolattartást.  

A tavalyi évben a nemzetközi média is felfigyelt a GRÁNIT Bank teljesítményére, így 2014-ben a The European londoni székhelyű magazin az Év Bankjának választotta a GRÁNIT Bankot Magyarországon.  

 

Videóbankolás... egy igazi XXI. századi élmény  

 

A GRÁNIT Bank az elmúlt négy éves teljesítményét elsősorban kimagasló online kapcsolattartás segítségével érte el. Ennek egyik példája, hogy Magyarországon egyedül a GRÁNIT Bank ügyfelei intézhetik bankügyeiket videóbeszélgetés segítségével, mely VideóBank néven nem csak számítógépen érhető el, de Android és iOS rendszerű okostelefonokon, továbbá Windows 8 alkalmazásként is telepíthető.  

Ugyancsak egyedülálló informatikai szolgáltatás Magyarországon a GRÁNIT Üzenő. Mindannyian bosszankodtunk már azon, hogy a bankszámlán megjelenő jóváírásokról vagy terhelésekről küldött SMS-ekért külön díjat számít fel a bank. A GRÁNIT Bank okostelefonnal rendelkező ügyfelei megtakaríthatják ezt, hiszen a terhelésekről és jóváírásokról szóló SMS-ek (iSMS néven) a GRÁNIT Üzenő Android vagy iOS rendszerű alkalmazás keretében ingyen érkeznek az ügyfél okostelefonjára, amennyiben élő internetkapcsolatban van. Az üzenetekért csupán abban az esetben kell fizetni, ha a mobiltelefon éppen nem kapcsolódik a világhálóhoz, ekkor ugyanis a rendszer hagyományos SMS-t küld.  

A Bank azoknak is lehetőségeket kínál, akik nem rajonganak a technikai vívmányokért, csak egyszerűen előnyösen szeretnének bankolni. A GRÁNIT Bank betétkamat ajánlatai a biztonságos befektetések iránt érdeklődők figyelmét kelthetik fel: a 2 hónapra új pénz lekötése esetén elérhető évi 4,5 százalékos betétkamat az egyik legjobb ajánlatnak számít ma a piacon. A GRÁNIT Bank ügyfelei további kimagasló kamatozású ajánlatok közül is válogathatnak.

 

Az egyik legkedvezőbb számlavezetés a magyar piacon

 

A GRÁNIT Bank a magyar piacon az egyik legelőnyösebb feltételeket kínálja a számlavezetés és a mindennapi pénzügyek terén is. A GRÁNIT Sztár számlacsomag egy igazi unikum a feltétel nélküli díjmentes számlavezetésével, a GRÁNIT Bajnok és GRÁNIT Bajnok Plusz számlacsomag pedig elsősorban azoknak kínál jelentős kedvezményeket, akik legalább havi 280 ezer forint összesített jövedelem átutalást vállalnak, vagy 150 ezer forintot hagynak a számlán minden nap. A GRÁNIT Bajnok ekkor ingyenes számlavezetés mellett rendkívül kedvező díjakat kínál, a GRÁNIT Bajnok Plusz pedig teljesen ingyenes korlátlan belföldi számlatranzakciót biztosít alacsony, 990 forintos havidíj mellett. Mindeközben díjmentesek a banki alapszolgáltatások, és bármelyik ATM-ből – értékhatár korlátozása nélkül – lehet kivenni készpénzt havi 4 alkalommal. 

Érdemes tudni, hogy a GRÁNIT Bank kiemelkedően jó ajánlatokat nyújt minden lakossági ügyfélszegmensben.

Ha pedig az előnyös bankszámlához egy igazán jó bankkártyát is szeretnénk, de eddig máshol nem tudtuk teljesíteni az ehhez előírt prémium feltételeket, a GRÁNIT Bank erre is kínál megoldást. Magyarországon egyedülálló, prémium feltételek nélkül kínálja a Gold bankkártyák fölé pozícionált platina betéti kártyát, amely számtalan kedvezményt nyújt, amiért kizárólagaz éves kártyadíjat kell kifizetni, semmilyen más feltétel nincs.  

 

Nagy biztonság  

 

Amikor bankot keresünk, hajlamosak vagyunk azt a piaci szereplőt választani, amely sok pénzt költ marketingre, reklámra. A GRÁNIT Bank inkább szolgáltatásainak minőségével, innovatív egyúttal a bankolást is kényelmesebbé tevő megoldásaival gyarapítja folyamatosan ügyfelei számát. Elintézi ráadásul a bankváltást is helyettünk, miközben konzervatív hitelezési politikája révén pénzünket is biztonságban tudhatjuk.