Kövess minket:

Találj egy jó bankszámlát vállalkozásodnak

Promóció

Ahhoz, hogy megtaláld a vállalkozásod számára a legmegfelelőbb bankszámlát, igen sokféle szempontot célszerű figyelembe venned. Ha nem szeretnél a bankszámla fenntartására túl sokat költeni, de meg szeretnéd kapni azokat a banki szolgáltatásokat, amelyek vállalkozásod számára szükségesek, érdemes tájékozódni és összehasonlítani egymással az ajánlatokat.

Belga sörcsemegék birodalma

Riportunkban bemutatunk egy egyszemélyes kisvállalkozást, ami igen népszerű a különleges sörök kedvelőinek körében. Sokan talán ilyen vállalkozásról álmodnak: sörkülönlegességek között lenni reggeltől-estig, kóstolni az italokat és mesélni róluk a betérő vevőknek.

Honnan szerezhetsz pénzt a vállalkozásodnak?

Egy jól működő vállalkozás elindításához két dolog kell: egy jó ötlet és pénz. Tőkét vagy hitelt azonban nem könnyű szerezni a magyar vállalkozásoknak, bár a helyzet sokat javult az elmúlt években. Már a növekedési hitelprogram második szakasza pörög, ami keretében több mint elegendő forrás áll rendelkezésére a kisebb cégeknek is, mégsem mindenki kaphat. Honnan szerezzen pénzt ma egy vállalkozás?

A blogban megjelenő szöveges vélemények csak az író személyes nézeteit tükrözik, nem a money.hu-ét