Hitelnet.hu a money.hu része lett!
A Hitelnet tartalmai mostantól a money.hu-n érhetők el. Még több hasznos információ és segítség vár az oldalainkon!

Raiffeisen Bank

A Raiffeisen Bank rugalmas személyi kölcsön feltételekkel hitelez és más bank ügyfeleként is kedvező kamatozású kölcsönöket kínál. Nem kell hogy a jövedelmedet a bankhoz utald ahhoz, hogy kedvezőbb kondíciókat kapj. Ezek mellett könnyen használható online felületet biztosít az ügyeid intézésére.

Országos

Raiffeisen Bank hírek

A bankoknál is kezdődik a Black Friday, jóváírásokkal akciózzák a személyi kölcsönöket
A pénzintézetek is felkészültek a Black Friday leárazásokra. A CIB, a Raiffeisen és az UniCredit Bank is jóváírási akciókat hirdetett.
Tovább a cikkre
A kamatok hullámvasútja: Újabb fordulat a bankok lakáshitel kamataiban
Egy héttel a kamatplafon bevezetése után máris újraárazta hiteleit két bank is, ezzel tovább folytatódik a banki verseny. Mutatjuk!
Tovább a cikkre
Kamatplafon kisokos – a leggyakoribb kérdések és válaszok a kamatplafonról
Mit jelent a kamatplafon, milyen hitelekre vonatkozik, és sok más, a kamatplafonnal kapcsolatos kérdésre is választ adunk ebben a cikkben.
Tovább a cikkre
Csökkent a használt autók ára, de nem árt sietni a vásárlással
Mind a magyar, mind az uniós újautó-piac elmarad a járvány előtti szinttől. A használt autók átlagára csökkent a kereskedők szerint. Mutatjuk a most legkedvezőbb autóhitel-konstrukciókat is.
Tovább a cikkre
Hogyan zajlik és milyen díjakkal kell kalkulálnom, ha módosítanám lakáshitel szerződésem?
Gyakori a futamidő, kamatperiódus, de adós és ingatlanfedezet módosítása is. Mutatjuk a hitelszerződés-módosítás folyamatát és a kapcsolódó díjakat.
Tovább a cikkre
Hány éves kortól lehet hitelt felvenni?
A bankok alaposan megnézik, kinek adnak kölcsönt, és azt is meghatározzák, hány éves kortól van lehetőséged a hitel felvételére. Mutatjuk!
Tovább a cikkre
Jóváírásokkal versenyeznek a babavárósokért a bankok
A hitelfelvételt ösztönző jóváírások lényegében eltűntek a piaci lakáshiteleknél, a Babavárónál viszont 100-200 ezer forintot is jelenthetnek.
Tovább a cikkre
Ilyen hiteleket vehetsz fel mobilházra és könnyűszerkezetes ingatlanra
Bemutatjuk a mobilház és a könnyűszerkezetes ingatlanok jellemzőit és megvizsgáljuk, milyen feltételek mellett igényelhetsz hitelt rájuk.
Tovább a cikkre

Raiffeisen Bank hírek