Raiffeisen Bank

A Raiffeisen Bank rugalmas személyi kölcsön feltételekkel hitelez és más bank ügyfeleként is kedvező kamatozású kölcsönöket kínál. Nem kell hogy a jövedelmedet a bankhoz utald ahhoz, hogy kedvezőbb kondíciókat kapj. Ezek mellett könnyen használható online felületet biztosít az ügyeid intézésére.
Székhely
1133 Budapest,
Váci út 116-118.
Központi
telefonszám
+36-1-484-4400
Swift kód
UBRTHUHB

Raiffeisen Bank fiókok

Tudtad, hogy ezekért nem kell a fiókba bemenned?
Személyi kölcsön iránt érdeklődnél?
A Raiffeisen Bank legjobb személyi kölcsön ajánlata 2.5 millió forintos hitelösszeg és 60 hónapos futamidő esetén. Ha online érdeklődsz a bank visszahív téged, hogy egyeztessétek a hitelfelvétel menetét.
Lakáshitel iránt érdeklődnél?
A Raiffeisen Bank legjobb lakáshitel ajánlata 15 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén. Ha online érdeklődsz a bank visszahív téged, hogy egyeztessétek a hitelfelvétel menetét.

Raiffeisen Bank hírek

Visszafogott kamatemelésekkel indul a nyári személyi hitel szezon
A nyáron szép számmal lehet az infláció alatti hitelkamatokkal találkozni a személyi hitelek piacán.
Tovább a cikkre
A lakáshitel-felvevők havi 10 ezer forintot spórolhatnak a jó bankválasztással
A banki ajánlatok olyan széles skálán mozognak, hogy tudatos választással komoly mértékben csökkenthetőek az általános kamatemelés törlesztőrészletre gyakorolt hatásai.
Tovább a cikkre
Hitelt akarsz és nem bankot váltani? Van megoldás!
A legmegfelelőbb ajánlat kiválasztásakor a személyi kölcsön felvételében gondolkodók azzal szembesülhetnek, hogy a pénzintézetek jelentős része az ajánlatban feltüntetett kedvező kamatot feltételekhez köti.
Tovább a cikkre
Vállalati piacról „lopott” ötlettel lehet kedvezőbb a lakáshitel törlesztés
A következő hónapokban számos újszerű banki akció segítheti a lakáshitelt felvenni akaró ügyfeleket abban, hogy az emelkedő kamatok ellenére is megtalálják az optimális finanszírozási lehetőséget.
Tovább a cikkre
Néhány napig megint van zöld hitel
A Raiffeisen Bank átmenetileg ismét befogad zöld hitel kérelmeket, ám a korábbiaknál szigorúbb feltételek mellett – bukkant rá a money.hu.
Tovább a cikkre
Megérkeztek a 10 százalék feletti lakáshitel-kamatok a piacra
A hónap elején módosító bankok körében már több, mint 1 százalékponttal magasabb kamatokat hirdettek a bankok, mint amekkora kamatszintet a jegybank statisztikái márciusra átlagkamatnak hirdettek.
Tovább a cikkre
Az átlagbér kétszerese sem elég a százezer alatti törlesztőrészlethez
Áprilisban a legtöbb bank szigorított a személyi kölcsön kondícióin is.
Tovább a cikkre
Így nyithatnak számlát a magyar bankokban az ukrán menekültek
Érezhetően nőtt a forgalom a hazai bankfiókok többségében az orosz–ukrán háború kitörése óta.
Tovább a cikkre

Raiffeisen Bank hírek

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.

A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "hirdetés" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése.
A kiemelés nélküli lista megtekintéséhez kattints ide

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.

A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.