Raiffeisen Bank

A Raiffeisen Bank rugalmas személyi kölcsön feltételekkel hitelez és más bank ügyfeleként is kedvező kamatozású kölcsönöket kínál. Nem kell hogy a jövedelmedet a bankhoz utald ahhoz, hogy kedvezőbb kondíciókat kapj. Ezek mellett könnyen használható online felületet biztosít az ügyeid intézésére.

Raiffeisen Bank hírek

Csökkent a használt autók ára, de nem árt sietni a vásárlással
Mind a magyar, mind az uniós újautó-piac elmarad a járvány előtti szinttől. A használt autók átlagára csökkent a kereskedők szerint. Mutatjuk a most legkedvezőbb autóhitel-konstrukciókat is.
Tovább a cikkre
Hogyan zajlik és milyen díjakkal kell kalkulálnom, ha módosítanám lakáshitel szerződésem?
Gyakori a futamidő, kamatperiódus, de adós és ingatlanfedezet módosítása is. Mutatjuk a hitelszerződés-módosítás folyamatát és a kapcsolódó díjakat.
Tovább a cikkre
Hány éves kortól lehet hitelt felvenni?
A bankok alaposan megnézik, kinek adnak kölcsönt, és azt is meghatározzák, hány éves kortól van lehetőséged a hitel felvételére. Mutatjuk!
Tovább a cikkre
Jóváírásokkal versenyeznek a babavárósokért a bankok
A hitelfelvételt ösztönző jóváírások lényegében eltűntek a piaci lakáshiteleknél, a Babavárónál viszont 100-200 ezer forintot is jelenthetnek.
Tovább a cikkre
Ilyen hiteleket vehetsz fel mobilházra és könnyűszerkezetes ingatlanra
Bemutatjuk a mobilház és a könnyűszerkezetes ingatlanok jellemzőit és megvizsgáljuk, milyen feltételek mellett igényelhetsz hitelt rájuk.
Tovább a cikkre
Mennyi most a törlesztője egy 20 millió forintos lakáshitelnek?
Mennyi most egy 20 milliós hitel törlesztője, és milyen konstrukciót érdemes választanod a banki ajánlatok közül? Mutatjuk példaszámítással!
Tovább a cikkre
Mennyiért juthatsz hozzá a pénzedhez, mekkora most a pénzfelvétel költsége?
Mutatjuk, mire vonatkozik a havi két ingyenes készpénzfelvétel, és mennyibe kerül neked, ha ezen felül pénzt kell felvenned a számládról.
Tovább a cikkre
Hogyan válassz bankszámlát, mi kell a bankszámlanyitáshoz?
Már lehetőség van otthonról is bankszámlát nyitni, és online térben bankolni. Mutatjuk, hogyan válaszd ki a számodra legjobb bankszámlát!
Tovább a cikkre

Raiffeisen Bank hírek