CIB Bank, Blaha Lujza téri Fiók

1073 Budapest, Erzsébet krt. 2
Jelenleg zárva
Akadálymentesített
ATM
Gyereksarok

Elérhetőségek

Bankfiók telefonszáma: +36 1 424 2242
Bank székhelye: 1027 Budapest, Medve u. 4-14.
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő
08:30 - 16:00
Kedd
08:30 - 16:00
Szerda
08:30 - 17:00
Csütörtök
08:30 - 16:00
Péntek
08:30 - 15:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Tudtad, hogy ezekért nem kell a fiókba bemenned?
Személyi kölcsön iránt érdeklődnél?
A CIB Bank legjobb személyi kölcsön ajánlata 2.5 millió forintos hitelösszeg és 60 hónapos futamidő esetén. Ha online érdeklődsz a bank visszahív téged, hogy egyeztessétek a hitelfelvétel menetét.
Lakáshitel iránt érdeklődnél?
A CIB Bank legjobb lakáshitel ajánlata 15 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén. Ha online érdeklődsz a bank visszahív téged, hogy egyeztessétek a hitelfelvétel menetét.

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.

A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "hirdetés" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése.
A kiemelés nélküli lista megtekintéséhez kattints ide

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.

A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.