CIB Bank

A CIB lakáshiteleknél és személyi kölcsönöknél is INGYENES elő- és végtörlesztést biztosít 5 év után. Ha a money.hu-nál intézed a hiteled INGYENES a számlavezetés, ha rendszeresen legalább minimálbér érkezik rá. A CIB mobil applikációjában könnyen nyomon követheted a pénzügyeidet.

CIB Bank hírek

Mennyiért juthatsz hozzá a pénzedhez, mekkora most a pénzfelvétel költsége?
Mutatjuk, mire vonatkozik a havi két ingyenes készpénzfelvétel, és mennyibe kerül neked, ha ezen felül pénzt kell felvenned a számládról.
Tovább a cikkre
Melyek a legkedvezőbb lakáshitelek? Őszi lakáshitel akciók
Ne maradj le a közelmúltban indult új lakáshitel akciókról, hogy segíthessünk neked a legmegfelelőbb lakáshitel kiválasztásában.
Tovább a cikkre
Új és használt autó vásárlás finanszírozása 2022 őszén
Ha autó vásárlásban gondolkodsz, de nem áll rendelkezésedre a vételárhoz szükséges összeg, többféle lehetőséged is van a finanszírozásra.
Tovább a cikkre
Melyik bank drágított leginkább a lakáshitel kamatokon az elmúlt évben?
A money.hu adatai szerint az elmúlt egy évben a vizsgált 9 banknál 4,11 százalékkal emelkedett a legjobb adósoknak ajánlott standard kamat.
Tovább a cikkre
Energetikai hitelekkel próbálnak segíteni a bankok a rezsidíjakban
Ahogyan azt a Magyar Nemzeti Bank elvárja, egyre több bank emeli be kínálatába azokat a hitelkonstrukciókat, amelyek az ingatlanok energetikai korszerűsítésével kapcsolatosak.
Tovább a cikkre
Így védheted ki a jegybanki kamatemelést a hitelednél
Az MNB gyors kamatemeléseinek követése a mai kamatszintek mellett kiárazza a bankokat az ügyfelekért folyó versenyből.
Tovább a cikkre
Hogyan készítsük fel a gyereket a külföldi bankkártya-használatra?
A fiatalok önállóan, szülők nélkül is nekivágnak a tengerpartnak, és nem árt tudniuk, hogy a bankkártya-használatkor mit érdemes tudniuk.
Tovább a cikkre
Bonbonokat adnak a bankok a hitel mellé
A bankok akciókkal igyekeznek fenntartani a személyi hitel keresletet az emelkedő hitelkamatok világában – derül ki a money.hu kamattükréből.
Tovább a cikkre

CIB Bank hírek