Hitelnet.hu a money.hu része lett!
A Hitelnet tartalmai mostantól a money.hu-n érhetők el. Még több hasznos információ és segítség vár az oldalainkon!

CIB Bank

A CIB lakáshiteleknél és személyi kölcsönöknél is INGYENES elő- és végtörlesztést biztosít 5 év után. Ha a money.hu-nál intézed a hiteled INGYENES a számlavezetés, ha rendszeresen legalább minimálbér érkezik rá. A CIB mobil applikációjában könnyen nyomon követheted a pénzügyeidet.

CIB Bank hírek

A bankoknál is kezdődik a Black Friday, jóváírásokkal akciózzák a személyi kölcsönöket
A pénzintézetek is felkészültek a Black Friday leárazásokra. A CIB, a Raiffeisen és az UniCredit Bank is jóváírási akciókat hirdetett.
Tovább a cikkre
Kamatplafon kisokos – a leggyakoribb kérdések és válaszok a kamatplafonról
Mit jelent a kamatplafon, milyen hitelekre vonatkozik, és sok más, a kamatplafonnal kapcsolatos kérdésre is választ adunk ebben a cikkben.
Tovább a cikkre
Amire mindenki kíváncsi: Ezek a legolcsóbb lakáshitelek a kamatplafon bevezetése óta
Mutatjuk a legkedvezőbb lakáshitel konstrukciókat, amelyek már megfelelnek a 2023. október 9-től indult önkéntes kamatplafon feltételeinek!
Tovább a cikkre
Újabb esély a lakásvásárlásra – ezekben a bankokban lépett érvénybe a kamatplafon 
Elérhetőek a 8,5 százalékos thm-plafonnak megfelelő lakáshitelek. Ez nagyobb teret adhat azoknak, akik eddig halasztották a lakásvásárlást.
Tovább a cikkre
Csökkent a használt autók ára, de nem árt sietni a vásárlással
Mind a magyar, mind az uniós újautó-piac elmarad a járvány előtti szinttől. A használt autók átlagára csökkent a kereskedők szerint. Mutatjuk a most legkedvezőbb autóhitel-konstrukciókat is.
Tovább a cikkre
Hány éves kortól lehet hitelt felvenni?
A bankok alaposan megnézik, kinek adnak kölcsönt, és azt is meghatározzák, hány éves kortól van lehetőséged a hitel felvételére. Mutatjuk!
Tovább a cikkre
Jóváírásokkal versenyeznek a babavárósokért a bankok
A hitelfelvételt ösztönző jóváírások lényegében eltűntek a piaci lakáshiteleknél, a Babavárónál viszont 100-200 ezer forintot is jelenthetnek.
Tovább a cikkre
Ilyen hiteleket vehetsz fel mobilházra és könnyűszerkezetes ingatlanra
Bemutatjuk a mobilház és a könnyűszerkezetes ingatlanok jellemzőit és megvizsgáljuk, milyen feltételek mellett igényelhetsz hitelt rájuk.
Tovább a cikkre

CIB Bank hírek