CIB Bank

A CIB lakáshiteleknél és személyi kölcsönöknél is INGYENES elő- és végtörlesztést biztosít 5 év után. Ha a money.hu-nál intézed a hiteled INGYENES a számlavezetés, ha rendszeresen legalább minimálbér érkezik rá. A CIB mobil applikációjában könnyen nyomon követheted a pénzügyeidet.
Székhely
1027 Budapest,
Medve u. 4-14.
Központi
telefonszám
+36 1 423 1000
Weboldal cib.hu
Swift kód
CIBHHUHB

CIB Bank fiókok

Tudtad, hogy ezekért nem kell a fiókba bemenned?
Személyi kölcsön iránt érdeklődnél?
A CIB Bank legjobb személyi kölcsön ajánlata 2.5 millió forintos hitelösszeg és 60 hónapos futamidő esetén. Ha online érdeklődsz a bank visszahív téged, hogy egyeztessétek a hitelfelvétel menetét.
Lakáshitel iránt érdeklődnél?
A CIB Bank legjobb lakáshitel ajánlata 15 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén. Ha online érdeklődsz a bank visszahív téged, hogy egyeztessétek a hitelfelvétel menetét.

CIB Bank hírek

Energetikai hitelekkel próbálnak segíteni a bankok a rezsidíjakban
Ahogyan azt a Magyar Nemzeti Bank elvárja, egyre több bank emeli be kínálatába azokat a hitelkonstrukciókat, amelyek az ingatlanok energetikai korszerűsítésével kapcsolatosak.
Tovább a cikkre
Így védheted ki a jegybanki kamatemelést a hitelednél
Az MNB gyors kamatemeléseinek követése a mai kamatszintek mellett kiárazza a bankokat az ügyfelekért folyó versenyből.
Tovább a cikkre
Hogyan készítsük fel a gyereket a külföldi bankkártya-használatra?
A fiatalok önállóan, szülők nélkül is nekivágnak a tengerpartnak, és nem árt tudniuk, hogy a bankkártya-használatkor mit érdemes tudniuk.
Tovább a cikkre
Bonbonokat adnak a bankok a hitel mellé
A bankok akciókkal igyekeznek fenntartani a személyi hitel keresletet az emelkedő hitelkamatok világában – derül ki a money.hu kamattükréből.
Tovább a cikkre
10 dolog, amit tudni kell a bankkártyádról, ha külföldre mész nyaralni
Az utazási szezon kezdetén összegyűjtöttük a válaszokat tíz alapvető kérdésre, amelyek a leggyakrabban felmerülnek a külhoni nyaralás előtt.
Tovább a cikkre
A lakáshitel-felvevők havi 10 ezer forintot spórolhatnak a jó bankválasztással
A banki ajánlatok olyan széles skálán mozognak, hogy tudatos választással komoly mértékben csökkenthetőek az általános kamatemelés törlesztőrészletre gyakorolt hatásai.
Tovább a cikkre
Mennyit költünk és hogyan fizetünk a horvát nyaraláson?
A horvátokhoz szóló, idén megtett aktív foglalások száma közel ötszöröse a tavalyi év hasonló időszakában beérkezett foglalásokénak.
Tovább a cikkre
Megérkeztek a 10 százalék feletti lakáshitel-kamatok a piacra
A hónap elején módosító bankok körében már több, mint 1 százalékponttal magasabb kamatokat hirdettek a bankok, mint amekkora kamatszintet a jegybank statisztikái márciusra átlagkamatnak hirdettek.
Tovább a cikkre

CIB Bank hírek

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatod.

A bemutatott ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "hirdetés" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése.
A kiemelés nélküli lista megtekintéséhez kattints ide

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oldalunkon megjelenített termék javaslatok nem fedik le a teljes piacot, azaz így bizonyos bankok termékei vagy bizonyos típusú termékei nem érhetőek el az oldalon.

A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.